Sevdiğini özleyenler buyurun

iyiyim şekerim
dün aşkıma kitap göndermiştim
bugün gitmiş kargo şubesine

aradım bekletsinler diye c.tesine kadar
inş. çıkıp alabilir

çıkar inşallah canımda orda kitap okucak vakitleri oluo heral kuzum bide bende sorim ne kitabı??

valla asicim bende hemen affederim
oges ne kitabı yolladın kuzum

cnmcım bende hemen affediorrumda affetmesine ama affedilmiyorum o ayrı:sm_confused:

açık öğrt kitapları canlarım..
sınavlara gircek nisanda
komutanlardan bakarım dedi ama içim rahat etmedi
vizelerde biraz zor ama finallere çalışabilir
daha rahat olcak inş. bundan sonra

ben çıkıyorum görüşrüz kızlar :)

kızlar turkcelin internet sitesinde günün fırsatında 20 kontor karşılığı heryöne 2000 kontor var ama sadece bugün içinmiş başvurun da arayın askerlerinizihihoyyyt

is dolayisiyla esim yok ve onu cok özledimsenağlama uzaklarda simdi....Allah onu korusun bana bagislasin daima...:Saruboceq: AMIN Gelse simdi isten, doyasiya öpsem onu kucaklasam sarilsam siki siki....otursam kucagina...onu ne kadar cok cok sevdigimi söylesem....kokusunu alsam!!!!! Uzaklarda ne yapayim....Allah ona saglik sihat versin yinede gitsin ne edeyim!!!! Allah hicbir seveni ayirmasin....AMIN Canimin ici Askim Sevdigim...Seni deliler gibi seviyorum canim:asigim:

hoşbulduk cnm
naslsın bakalım bugün yoktun iş göörüşmesine mi gttin eğitimemi her neyse nasıl geçti??
(kız sendin demi karıştırmadım)

hoşbulduk cnm
naslsın bakalım bugün yoktun iş göörüşmesine mi gttin eğitimemi her neyse nasıl geçti??
(kız sendin demi karıştırmadım)

kaydirigubbakcemile3
bendim bendim...
gittim işte kuşum ta karşı tarafta şimdilik eğitime gidiorum..
eğitim bitince işe başlıcam
iyi geçti canım
sen naptın bugün..
girmişsin kaynatmışsınız kızlarla ben yokken:1closedeyes:

ayrılmış oldugum sevgilimlee tekrar baırştık ama cuma askere gidiyorr ve 15 ay yokk şimdiden özlemeye başladm onuuuu:çok üzgünüm:

evet kuşum kaynattık azıcık sositososito
hadi hayırlısı olsun kuzum başla işe sanada ii olur:1hug:

ayrılmış oldugum sevgilimlee tekrar baırştık ama cuma askere gidiyorr ve 15 ay yokk şimdiden özlemeye başladm onuuuu:çok üzgünüm:

ay kıyamam kız valla bende gitçk die beklerken son anda gitmedi nasıl mutlu oldum sende
bekle bakalım allah sabır versnkaydirigubbakcemile2

ehh asi bak sana arkadaş çıktı sayarsınız beraber şafaklarıkaydirigubbakcemile3

kuşum niye girip çıkıon ayoll bi duramadın kurt var valla:1closedeyes:

ehh asi bak sana arkadaş çıktı sayarsınız beraber şafaklarıkaydirigubbakcemile3

kuşum niye girip çıkıon ayoll bi duramadın kurt var valla:1closedeyes:

sen beni hmen ver yeni arkadaşlara kuzum öle olsun:dilcikar:
anm napim hemen yeni yazmıonuz çıkıom bende:mymeka:

şeker kızlar nassınız bakalım hihoyyythihoyyyt

iyiyiz kuşum ben seni karşılmadan olmaz yawrum ille yazacam yanisengözlerimebaksanab

kız kurbik onun ki daha cuma gidiomuş
onun ki gelmesi yaklaşçak benimki daha anca gitçek
kuşum kurbişim:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…