Sevdiğini özleyenler buyurun

kız beni almıolar yaw Çok üzgünüm çoookben evlenince öğrencem kendi evimde
karışan yok eden yok raht raht yaparım delikafadulden

ablam yok kuzum babnem sokmuyo saolsun hem kıyamazz bana hemde zehirlenmek istemio heralkaydirigubbakcemile
sen napıon askerin cezaevindemi daha

selam kizlar nasilsiniz?
demin kaynanamla konustum aramamistim bir haftadir anneme demis gelinim unuttumu bizi hic arayip sormadi annemde demis hasta diye demin neler diyor telefonda aman dikkat et kizim aman yavrum ilaclarini al kalin giyin sakin hasta olma delikafadulden
seviyorum kaynanami ya insallah dügünden sonra degismez hep böyle kalir böyle sevecen :1hug:

ay valla benm kaynanamda öle allaha şükür ama ben gene kızcak şey buluyorum

sizin nikahınız olmuştu sanırım demi zaten evli yazıo profilinde

evet canim nikahimiz 26 Subatta olmustu vize islemleri icin erken kiymak zorunda kaldik, evli yazisini nisanlim degistirmemi istedi artik benim soyismimi tasiyorsun askim degistirme vakti geldide gecti dedi bende öylesine evli yaptim :asigim: yoksa tam evli degilim nisanli-nikahliyim desem daha dogru olur a.s

bence evlisin canım sonuçta resmi nikahın var asıl düğün olsa nikah olmasa tam evli sayılmazsın bence!

deiştir tabi nikahlısın soyismini almışsın ne güzell yaa:asigim:

bence evlisin canım sonuçta resmi nikahın var asıl düğün olsa nikah olmasa tam evli sayılmazsın bence!

deiştir tabi nikahlısın soyismini almışsın ne güzell yaa:asigim:

evet canim aldim sonunda soyismini askimin :asigim: , tam 4 sene oldu bizim beraberligimiz ama iliskiye baslamadan önce bir iki senelik platonik bi durum vardi ben kendimi bildim bileli onu istiyordum hep o vardi kalbimde her duamda onu dilerdim ve Allah'im kabul etti dualarimi, iliskiye basladiktan sonra bu sefer roller degisti o sirilsiklam asik oldu ve halada ayni, evlenme teklifi ederkenki halleri aklima geliyordu gülüyorum, bi heycanliydi iki cümleyi bi ararada kuramiyordu askim benim ya kiyamam ona ben :asigim:

sizin dügününüz ne zaman canim?, 22 gün yaziyor ama dügünemi yoksa kavusmayami?

hiç birine canım bakalım düğün olup olmucağına heralde öle yazdım ama net bişe yok

ortada beklioruz sadece bende aynı senin gibiyim hep istiodum allahım insan yanındayken değerini

bilmeli ya valla:asigim:

ablam yok kuzum babnem sokmuyo saolsun hem kıyamazz bana hemde zehirlenmek istemio heralkaydirigubbakcemile
sen napıon askerin cezaevindemi daha

evet canım 20sine kdr orda
ay böle sorunca sanki içerde yatıyomuş gibi oldudelikafadulden
Allah göstermesin benneyaptımki
kekle fln zaman geçirmeye çalışıyorm şekerim sendn nbr

Allah gönlüne göre versin canim benim, insallah tarihin belli olur beraber gün sayariz a.s.

Bu arada Subat'in son haftasinda Istanbul'a gittim ya nikah icin, burda yazmistim cok özledim ne zaman bitecek bu hasret diye, gittigim gün havaalaninda nisanlimi gördüm ya bir sarildik birbirimize o an düsündügüm tek sey özlemek ne güzel birseymis meger, o özlemin, hasret dolu günlerin sonundaki kavusma var ya o herseye bedel iste, dakikalarca sarildik orda birbirimize etrafdakiler nasil bakiyordu bize hatta bir teyze diyorduki ah canim su asiklara bak uzun zamandir görüsememisler belli hallerinden diye ne gülmüstük o zaman

hevin hayırlı olsun cnm sevdiğinin soyadını almak ne güzel bişidir ya :asigim:

dakikalarca sarildik orda birbirimize etrafdakiler nasil bakiyordu bize hatta bir teyze diyorduki ah canim su asiklara bak uzun zamandir görüsememisler belli hallerinden diye ne gülmüstük o zaman

ne güzel.....
kimse umrunda olmuyo insanın ozmn di mii
ben de o günün hayaliyle yaşıyorum...

hevin hayırlı olsun cnm sevdiğinin soyadını almak ne güzel bişidir ya :asigim:

canim benim cok tesekkür ederim darisi sizlerin basina bitanem a.s.

bu soyismi mevzusunu nikah olmadan önce konusmustuk da ben nisanlima hem kizlik hemde senin soyismini kullanmak istedigimi söylemistim, ay demez olaydim askim ne diyorsun ya sen benim karim olacaksin esim olacaksin tabiki benim soyismimi kullanacaksin dedi, bende itiraz etmedim daha. Ama hala alisamadim biliyormusunuz, isyerinde telefonlara hala kizlik soyismimle cikiyorum, imza atarkende keza öyle. Is arkadaslarim neden esinin soyismiyle telefona cikmiyorsun diyorlar unutuyorum hep diyorum, simdi bilgisayara kücük bu kagit yapistirdilar not yazmislar "Unutma sen evlendin" diye, hala gülüyorum o notu okuyunca ama yinede kendi soyismimle telefonlara bakiyorum :dance:

hehe kolay diil tabiii kaydirigubbakcemile3 alışmak zor olcak naniknanik

ne güzel.....
kimse umrunda olmuyo insanın ozmn di mii
ben de o günün hayaliyle yaşıyorum...

yok be güzelim hic kimse umrunda olmuyor ister padisahi gelsin kimseyi takmiyorsun o anda gözün sadece sevdigin erkegi görüyor, ona dokunuyorsun, kokusunu hissediyorsun ya herseye bedel o vallahi. :asigim:
o günlerde gelecek canim benim sen yeterki moralini hic bozma, cok özlediginde sarkinizi dinle, resimlerinize bak varsa video, ses kayitlari vs. Hemen kendini iyi hissediyorsun o zaman :1hug:

Biz 7 ay birbirimizi göremicez yine, ama bunlar ayri kalcagimiz son aylarimiz Allah nasip ederse 2009 sonbahari beraber gecirecegiz, simdi bekarlik günlerimin zevkini cikariyorum, arkadaslarimla geziyorum, onun disinda tabi ceyiz hazirliklari ev tutcam daha böyle geciyor günlerim. En önemlisi annecigimle herseyi yapiyoruz, nede olsa esim buraya geldikten sonra annemle simdiki gibi her dakika beraber olamayacagiz. Kisacasi bekarlik günlerimi özlememek icin simdi herseyi yapiyorum, ilerde bunlari yapamicam cünki a.s

benim bekarlık günlerim daha uzun sürcek amaa o gelsin bana yeter şimdilik :asigim:
geldiğinde 6buçuk aydır görmemiş olcam..
ama sonrasında inşş bi daha ayrılmıycaz aynı şehirde olcaz hiç olmazsa

benim bekarlık günlerim daha uzun sürcek amaa o gelsin bana yeter şimdilik :asigim:
geldiğinde 6buçuk aydır görmemiş olcam..
ama sonrasında inşş bi daha ayrılmıycaz aynı şehirde olcaz hiç olmazsa

insallah canim, Allah gönlüne göre versin herseyi :1hug:

cikmam gerek misafir geliyormus simdilik bana müsade canlarim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…