bence evlisin canım sonuçta resmi nikahın var asıl düğün olsa nikah olmasa tam evli sayılmazsın bence!
deiştir tabi nikahlısın soyismini almışsın ne güzell yaa:asigim:
ablam yok kuzum babnem sokmuyo saolsun hem kıyamazz bana hemde zehirlenmek istemio heralkaydirigubbakcemile
sen napıon askerin cezaevindemi daha
ciciççç döktümüşsün yine kız maşşalah hihoyyyt
hiç birine canım bakalım düğün olup olmucağına heralde öle yazdım ama net bişe yok
ortada beklioruz sadece bende aynı senin gibiyim hep istiodum allahım insan yanındayken değerini
bilmeli ya valla:asigim:
dakikalarca sarildik orda birbirimize etrafdakiler nasil bakiyordu bize hatta bir teyze diyorduki ah canim su asiklara bak uzun zamandir görüsememisler belli hallerinden diye ne gülmüstük o zaman
hevin hayırlı olsun cnm sevdiğinin soyadını almak ne güzel bişidir ya :asigim:
canim benim cok tesekkür ederim darisi sizlerin basina bitanem a.s.
bu soyismi mevzusunu nikah olmadan önce konusmustuk da ben nisanlima hem kizlik hemde senin soyismini kullanmak istedigimi söylemistim, ay demez olaydim askim ne diyorsun ya sen benim karim olacaksin esim olacaksin tabiki benim soyismimi kullanacaksin dedi, bende itiraz etmedim daha. Ama hala alisamadim biliyormusunuz, isyerinde telefonlara hala kizlik soyismimle cikiyorum, imza atarkende keza öyle. Is arkadaslarim neden esinin soyismiyle telefona cikmiyorsun diyorlar unutuyorum hep diyorum, simdi bilgisayara kücük bu kagit yapistirdilar not yazmislar "Unutma sen evlendin" diye, hala gülüyorum o notu okuyunca ama yinede kendi soyismimle telefonlara bakiyorum :dance:
ne güzel.....
kimse umrunda olmuyo insanın ozmn di mii
ben de o günün hayaliyle yaşıyorum...
benim bekarlık günlerim daha uzun sürcek amaa o gelsin bana yeter şimdilik :asigim:
geldiğinde 6buçuk aydır görmemiş olcam..
ama sonrasında inşş bi daha ayrılmıycaz aynı şehirde olcaz hiç olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?