Sevdiğini özleyenler buyurun

canılarımmm neolur söyleyin ben çatlıcam yoksa bu alttaki turuncu yeşil mavili beyazlı şeyler nedelikafadulden

anam sonunda biri geldi hoşgeldin kuşum
bende anlamadım valla ne onlar ama basıp denesenkaydirigubbakcemile2

kız ben hepsine tek tek bastım hepsinde
farklı siiteler açıldı ama ne olduğu hakkında hiç bişe anlamadım:uhm:

kız ah erkeklerde yeni açılan
tpikte okudum aşkın sana çingenem mi dio neden valla çok merak ettim::)

kız ah erkeklerde yeni açılan
tpikte okudum aşkın sana çingenem mi dio neden valla çok merak ettim::)

ya ben onu çok güldürürüm çok böyle hoşuna gider söylediklerim ne bileyim çingenem der:) herşey der yani bu akşamda çingene dedi işte der yani o -tatlicadiarzu-

ya ben onu çok güldürürüm çok böyle hoşuna gider söylediklerim ne bileyim çingenem der:) herşey der yani bu akşamda çingene dedi işte der yani o -tatlicadiarzu-

özel bi sebebi yok yani bende merak ettim brden ilginç geldi banada aşkım önceden çingene derdi ama çok nadir hani meajda filan yazmaz seviorum o lafı nedensekafamçokkarıştı

anam bugün topikteki herkes birden firar etti kmsecikler gelmediiiii iyiki sen geldin topik kaderine terkedildi bugünkaydirigubbakcemile3s

herkesin işi vardır belki hafta sonu felan yaa misefirdir dışarı gezmeler dir felan olabilir.. benımki sever işte o kelimeyi ben onu çok güldürünce söyler :) benımde hoşuma gider sonuçta ne söylerse söylesin sevdiginden söyluyo:)

doğru -tatlicadiarzu-
ay evet insan sevdiğinde ne duysa hoşuna gidio ben çok mutlu oluyorum valla ne dese dediğn gibi sevdiğinden diokaydirigubbakcemile2 kız nasıl güldürüon bizde hep aşkım beni güldürüo ölüom gülmekten ama ben mi yetneksizim nedirdelikafadulden

güzel hatunlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimhihoyyythihoyyyt

bugün arkadaşımdaydım.aşkım da çarşıya çıktı
cam da görüştük.hem dün görüştüm hem bugün züppper oldu delikafadulden
sonrada amcamlara gittim küçük kuzeni mıncıkladım biraz:ecrin_bebek:
veee burdayım..
nasılsınız bakalım benim keyfim yerinde çok şükür:Saruboceq:
bu da keyfimin şerefine size gelsin :teytey::hooray:

hoşgeldin ogesim kuşum ben nöbette valla napalım
keyfim yerinde allaha şükür
iyi bugün aşkınıda görmüşünnnnnnn hadi gözün aydın

evet kuzum gördüm çok şükür
aşkımın 1 ay sonra nöbetleri de bitiyo sevindirikim:lepi:

o ne demek kız ben bu knularda baya cahilim sanırsam yawrum
neden bitio nöbetleri:sm_confused::sm_confused:

oges çim hoşgeldin benimkinin bitti nöbetleri ama bazen tutuyo işte asker olmadıgı için şafak 12 den sonra 61:) çok şükür
asicim bilmiyorum ya çok güldürüyom gerçekten yetenek işi galiba bu:) oda pek beceremez mesela güldürmeyi ama ben çok güldürürüm:))

evet ya yetenek heralde ama ben herkesi güldürürm normalde arkdşları flan baya güldürüom

aşkımda beni güldürüo saolsun bende uğraşmıom napim o güldürsün:içelim:

evet ya yetenek heralde ama ben herkesi güldürürm normalde arkdşları flan baya güldürüom

aşkımda beni güldürüo saolsun bende uğraşmıom napim o güldürsün:içelim:

sen hazıra konayım diyorsun yanikaydirigubbakcemile2
olsun canım oda güzel ya gülmek çok güzel bence somurtuk insanları hiç sevmem be yaaa hiç bana göre degildir yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…