Sevdiğini özleyenler buyurun

o ne demek kız ben bu knularda baya cahilim sanırsam yawrum
neden bitio nöbetleri:sm_confused::sm_confused:

est. canım ne cahilliği
bizde onlarla beraber öğreniyoruz zaten
yoksa nerden bilcez delikafadulden

benimkinin çavuşluğu yazıldı.1 ay sonra onbaşılık bitmiş olcak
resmi olarak çavuş olcak o yüzden hiç nöbet olmicakhihoyyyt
gzellergzeli hoşbulduk şekerim

kızlar bahsettiğiniz topik nerde?sevgiliniz nasıl hitap ediyor dediniz ya?

yok kuzum hitap ediyor deil ah erkeklerde seni seviyorum demek die bi konu açılmıış orda nur un yorumunu okudum ondan sordum canım

Son düzenleyen: Moderatör:
sen hazıra konayım diyorsun yanikaydirigubbakcemile2
olsun canım oda güzel ya gülmek çok güzel bence somurtuk insanları hiç sevmem be yaaa hiç bana göre degildir yani..

kuşum aradada o hazıra konuo ben ne yapim idare edioz ya çok şükür
bende kız valla soomurtkan insanları hiç sevemiyorum buz gibi oluolar ne gerek varsa okadar kasılmaya:jeyyar:

slm kızlarrr aşkımı bekliyorum çarşıya çıkıcaktı bugün ama haa çıkmadı galiba beklemeye devam şafak 61 tüm trabzonlulara slm..

ogescim çavuşlar nöbet tutmadıgı için emir verebildikleri için digerleri tarafından pek sevilmezlermiş.herkes onlara karşı tavır takınırmış.bizimkilerin oldugu yerde arkadaşı çavuştu sırf bu yüzden psk bozulmuş kimse onunla konuşmak istemiyomuş.o da komutana sölemiş istifa etmiş görevden.şimdi normal asker ve mutluymuş delikafadulden heryerde aynımıdır bilmiyorum
bu arada benmki de onbaşıymış :))

SELAM KISLARRR NASILSINIZ BAKALIM BIZIM FORMU GERI AH ERKEKLERE ALMISLAR -SEVINDIM kaydirigubbakcemile5
SAFAK 13 sadece 13 INANMIYORUM KISLAR KOCISIME KAVUSCAM ISALLAH

DARISI HERKESIN BASINA

EVT GÜZELIM YAAA SONUNDA BENIMKIDEE BITIYOR YAAA DARISI SENIN VEEE HERKEZIN BASINA CANIM
AMA COK ÖZLEDIM ARTIK GELSIN ISTIYORUM ILK KEZ 105 GÜN OLDU GÖRÜŞMEYELII :çok üzgünüm: HEP YANINA GIDERDIM AMA GIDEMEDIM 3 AYDIR YAA 13 GÜN KALDI AMA COK ZORLANIYORUM ARTIK

yok anam benimki bal gibidir sanmıyorum sevilmesin kaydirigubbakcemile3
yeri rahat çok şükür ama nöbetler zor geçiyor.Nöbetleri bitsin de rahatlayacağız inş. :Saruboceq:

şafak atarsa 257:Saruboceq:

kızlar
benim canım çokk sıkılıyor
zaman durmuş hayatın rengi adeta yok
çok özlüyorum
çok istiyorum onunla tekrar uyumayı
sabah kalkınca gözlerini görmeyi
çok özledim dev adamımı
mehtap 19

senağlama ooff offf bende aşkımı çok özledim hemde çooookk, keşke şimdi yanımda olabilseydi senağlamasenağlama

:sm_confused:iyiym kuşum ne olsun
aboww kıyamam uykusuzluk zor demii olsun ne yapçn artıkk

:sm_confused:iyiym kuşum ne olsun
aboww kıyamam uykusuzluk zor demii olsun ne yapçn artıkk

valla öyle hayatım..
sabah sabah 2 vesait zor oluo..otobüste kestiremiorum bile durağı kaçırcam diye
inince de 15 dakika yürüyüp açılıorum zatennaniknanik
amann evde otursam bi dert, çalışsam bi dert..

ay valla ben evde paslanmışım iyiden iyiyeee
sen şimdi böle anlatınca ben senin yerine üşendimmmm amann zor valla kuzum
ee memnunmusun bari nasıl çalışmadığın zamnları özlüon mu gerçi daha çok olmadı ama ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…