canim icinde unutma diye birsey olurmu hic :roflol:
zaten sen kendin kapatiyorsun us kismini ya onlar ordan star veriyor yada sen kendin dugmeye basiyorsun calisiyor zaman bitdiginde kendi kapaniyor guzelim korkacak hicbirsey yok yerimseniben
dove un vucut nemlendirern ve bir yandanda zamanla renk veren kremi var bebegim ve oldukca saglikli bir krem bence
bencede canım 2 yada 3 seans düşünüyorum ben süper olurr 5 er dk 3 haftada 15 dk ypıo bişey olmaz:)
kizlar solaryuma 3/5 dk girilmez en az 10 dk vardir seanslari en fazla 20 dk vardir ve ilk girdiginizde en dusuk ayarla ve en az dozla gireceksinizki vucudunuz gunesde yanmis gibi yanmasin (kizarmasin) haftada 2 kez gireceksiniz 10 dk en az 5/7 seans felan almalisinizki guzel bir renk edine bilesiniz
anam bi de solaryum sokmayın aklımıza :)
ama ben yatılandan değil ayakta solaryum diorum abla o da olurmu ki acep unutmazlar demikaydirigubbakcemile3
ya ben düğmeyi karıştırırsamsenağlama
krem i beceremem ben canım ya solaryum diorum ama leke diolar
sonra dalga diolar kaşıntı diolar üzerimde emanet gibi olmasın bronzluk
ama ama bi topikte gördüm 5 dk dan başlıo yazıodu
ya bide alerjik olmayalım cnm
bide kaliteli yer olcak demi
kız hepimizin aklındaymış zatenkaydirigubbakcemile3
:) valla bende 5 dk diye duydum arkadsım de 5 dk olarak giriyordu ilkk başta..neyse kızlar ben yataım şafagımda düştü artık 52 olduk:)yarın 1 de dersim uyuyayım bari:) hadi ii gecelerrrr herkesee..
bak o bendede var sevgilim evdekiler ne der konuşmam lazım
ya doğal bronzlaşmaktan yanayım ama çok zor bronz oluyorum
valla ben teknolojiye biraz düşmanım çünkü ne ka teknoloji o ka ileriye yönelik sorun
benim bi yöntemim var şekerim daha kalıcı doğal bronzluk için
ilk gün belli bi saat yatıyorum ama çok değil, ikinci gün kızarma olmasın diye mümkün olduğunca direk güneşte durmuyorum, üçüncü gün daha fazla süre yatıyorum, sonra kızarma olmuyor ve nedendir bilmem daha iyi yanıyorum
valla ben teknolojiye biraz düşmanım çünkü ne ka teknoloji o ka ileriye yönelik sorun
benim bi yöntemim var şekerim daha kalıcı doğal bronzluk için
ilk gün belli bi saat yatıyorum ama çok değil, ikinci gün kızarma olmasın diye mümkün olduğunca direk güneşte durmuyorum, üçüncü gün daha fazla süre yatıyorum, sonra kızarma olmuyor ve nedendir bilmem daha iyi yanıyorum
bende denim bari bide havuç yağı ve kakao yağını karıştırınca süper yanıomuşsun onuda burda okudum cnm solaryuma giremesemde yazın yanana kadar dedğini yapim barisositososito
ben sürmüştüm 1 hft öldüm ya acayip yaktı beni :)))
meltem sen zeki kızsın var ya cidden öle bişi seziyorum sendensengözlerimebaksanab
herkese sölemem he bunu
sahi mi cicim:1shok:
nasıl yaptın hangini sürdün karışım mı yaptın:uhm:
çok mu yakıo bronz oluyon mu bari:uhm:
sahi mi cicim:1shok:
nasıl yaptın hangini sürdün karışım mı yaptın:uhm:
çok mu yakıo bronz oluyon mu bari:uhm:
ay şımardım cicim
nerden sezinledin bakiim CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?