Sevdiğini özleyenler buyurun

evet evlilik için çok iyi yaş denebilir. daha küçüğünü ben de tercih etmezdim zaten. ben 27 yaşımda evlendim o nedenle yazıyorum bunları. sen daha küçüksün:) ama kendi evin olunca öyle güzel iş yapıyorsun ki. sevdiğin insana yemek yapıyorsun. yuvanız için uğraşıyorsun. eşin de aynı şeyleri hissettikten sonra hiç zor gelmiyor insana.

şafak 51 canım. ama ben bu geceyi saymayıp düşürüyorum. 50:)

evet geç evlenmişsiniz. benim çok yakın olduğum biri 28 yaşında evlenmişti. 1-2 sene sonra çocuk olduğunda o kadar zorlandı ki..
sonuçta alıştığınız bi düzeniniz bi özgürlüğünüz var ve yaş ilerledikçe değiştirmek zorlaşıyo
ben çocuk istemiyorum ama erkelere lazım çocuk.. o yüzden ne kadar erken o kadar iyi galiba

daha küçüğünü ben de tercih etmezdim zaten demiş ya 27 yaşından küçüğüne dedi diye düşündüm
o kız bana da eksi rep vermiş delimi ne :) napıysam ona
sana da vermiş mi :))

daha küçüğünü ben de tercih etmezdim zaten demiş ya 27 yaşından küçüğüne dedi diye düşündüm

farkında bile değildim baktım cicim bana da vermiş
ama bana vermesi normal baya bozum çünküm onu şakkıdı

banada vermiş bende ona verdimm hee heekaydirigubbakcemile5

potubor denen kız atılmış ohh canıma degsin.....

evet bencede canımıza değsin cicim :lepi::lepi:

bu saate kadar gelmezsen böyle olur :dilcikar: sırnaşık şey

geldim işte kuşum aklım sizdeydi zatiii:1hug:a.s.

evet valla cicim okuman lazımdı meltemin yazısını hee hee iyi oldu ya acaba geri gelcek mi:mymeka:

ben göremedim son yazışmalarınızı konu kapanmış :)
herkese rep dagıtmış maşallah ama ben veremeden kapsama alanı dışına çıkmış
borcum olsun
ayıp oldu kızcagıza :)))

borcum olsun

al benden de o kadar :roflol:
ben de baktım ama şimdi veremiyormuşuz neyse dediğin gibi borcumuz olsun şakkıdı

borcum olsun

ben sizin yerinize verdim canlarımkaydirigubbakcemile5
sinir yaz valla arka arkaya da veremiyorum sinir oldum bozulmuştur şimdiiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…