kızmadım da söyleme tuhaf geliyor bana da yetişkin birinin abla diye hitap etmesi. belki ailenin en küçük çocuğu olmaktan kaynaklanıyordur. bu arada evlendiğimde 27 yaşındaydım şimdi 28:)
kızlar anlatın bakalım ablanıza naniknanik bu gün sayan resimleri nasıl yerleştiriyorsunuz profilinize. ben de istiyorum onlardan
kızlar teşekkür ederim ama ben buraya ekleniş kısmını yapamadım. adresteki ayarlamaları yaptıktan sonra bana verdiği linki nereye ekleyeceğim
yaptımmm. oldu galiba. çokkkk teşekkür ederim kızlar zahmet verdim size bir sürü. Allah sizi bir an önce sevdiklerinize kavuştursun inşallah... tabii beni de:Saruboceq:
kendi adıma rica ederim yerimseniben ne demek her zaman..
amiin amiin.. :Saruboceq:
senin askerin geldiğinde benimkinin gelmesine daha 275 gün olacak :çok üzgünüm:
asinin ki daha gitmediği için gelmesine de daha baya bi vakit olacak sırnaşık şey
yaptımmm. oldu galiba. çokkkk teşekkür ederim kızlar zahmet verdim size bir sürü. Allah sizi bir an önce sevdiklerinize kavuştursun inşallah... tabii beni de:Saruboceq:
hee hee senin ki geldiğinde bnm ki anca mı gitçek kız aman ya ben göndermicem korkuorum yagülme kız evet vakit olcak ama ne yapimmmmmÇok üzgünüm çoook
ay canım ben bişey yapmadım meltemcim hal etti ama bende rica ederimmmmhihoyyyt
daha çoook olduğu için güldüm şekerim yanlış anlama
beraber yaptık işte :mymeka: beraber rica edelim olsun bitsin..
bu arada kim kızdırdı kız seni ziyaretçi de özel mesaj da kapalıklava:
yanlış anlamadım canım bnm :1hug:
kmse kızdırmadı ben ayarları kurcalarken kapattım iişte sonrda açtım şekerimhihoyyyt
ay anam ben yazıorum ama çıkmışın bilem olsun gelince okursun sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?