Sevdiğini özleyenler buyurun

yok kuzucuğum
bu arada mehtap 7
haftaya bu saatlerde badem gözlüme tekrar aşık olacağım

selam kızlar ben geldiim uzun bi aradan sonra.......
askerimi çookk özledimmm sizler gibi alah biran önce kavuşmamızı nasip etsin.. :)
şafak: 50 nevşehirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) :):) :sm_cool:

menekşecim hadi gözun aydın allah birdaha bu tür ayrılık yaşatmasın artık oglunda babasna kavuştu:) herkesin dediğimi gibi darısı basımakaydirigubbakcemile3

ŞAFAKIM 49:sm_cool:
TÜM MUŞ A SLM OLSUN..

konuyu saptırmaktan ikisi de banlanmış kızlar :) 24 saat banlılar...

Son düzenleme:
kızlar ben geldim yok mu yine kimse:uhm:

şafak 82
atarsa 81:lepi: biz de plakalara geçtik artıkın:asigim:

kızlar evet ya banlanmış bizimkiler naptılar ki?

ayy özendim valla Allah bizede nasip edicek inşallah kızlar.b enim bitiyo artık 5 gün kaldı.ama ya o 24 ay bitermi yaa.bizim askerlik uzun

bir günlük aranın ardından geldim :lepi:

bir daha bi konuya burnumu sokarsam 2 olsun :lepi:

bende kocamı özledim 1 haftadır küsüm konuşmuyorum böle karşılıklı oturuyoz bebişin yaptığı maymunluklara gülüyoz gözgöze gelincede ikimizde kafasını çeviriyo kızgın bakışlarla

şafak:49 MUŞŞŞŞŞŞ .............. SABRET AŞKIIIIIIMMM .......... ha gayret doğan güneşe selam olsun şimdidennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)

Şafak:-------> 50 Nevşehir <----------- 410 Günü Geride bıraktım aşkım...Devam böyLe bebeğim...
Biticek işaLLah bugünLerde...

kızlar üyeliğimin ilk banını yedim umarım son banım olsunn işte geldim burdayımsengözlerimebaksanab

kimselcikler yokmu kızlarrrrdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…