kızlar üyeliğimin ilk banını yedim umarım son banım olsunn işte geldim burdayımsengözlerimebaksanab
kimselcikler yokmu kızlarrrrdelikafadulden
hayırlı olsun asi... her şeyin bir ilki vardır:) MELTEMRE açığı bayaa kapatmış sen geç kalmışsın.
bende geldiiim
neyin açığını kapatmışım anlamadım sarissacım
bende kocamı özledim 1 haftadır küsüm konuşmuyorum böle karşılıklı oturuyoz bebişin yaptığı maymunluklara gülüyoz gözgöze gelincede ikimizde kafasını çeviriyo kızgın bakışlarla
daha erken davranıp gelmişsin ya o bakımdan dedim canım.
ah ablacım küskünlüğünüzün sebebi nedir bilmiyorum ama çocuğunuz bile olduğuna göre onca zamanlık evlisiniz demektir. yazık değil mi ne kadar olduğunu bilmediğiniz bi ömürde bi haftanızı feda etmek :1no2:
nereye kadar böyle devam edebilir ki. konuşmak varken çocuklar gibi küsmek niye:1no2:
ben hep kızgın olduğmda ya şimdi onu kaybetsem diye düşünürüm.. şu an.. şu kızgınlıkla bir daha konuşamayacak olsam derim... asla dayanamam :çok üzgünüm:
kızlar bugün saatler ilerimi alınıyo yoksa ben yanlış mı duydum acep bilgisi olan var mı ki
evet yaa bu kısacık hayatta küslük mü olurmuş. hiç dayanamam valla. sinirim geçene kadar uzak dururum biraz sonra hiçbir şey olmamış gibi devam. yüzüme şirin bir şekilde bakması yetiyor zaten yumuşamam için.
valla hazır yanınızdayken kıymetini bilin. ama ben söyledim eşime. bütün limitlerini doldurdun artık dizimin dibinden ayrılmak yok dedim:sm_cool:
ben de öyle duydum şekerim bu gece alınıyor galiba :uhm:
:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:
alalım mı almayalım mı bilemedim haberlerde söyler belki akşama hihoyyyt
bu gece almak gerekiyor canım. ileri alınacak
bugün hafta sonu diye kimseler yok kızlar
ben gayet burdayım bi kerem :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?