- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
evet ortada bir yanlış var yanlış bana yapılıyo ve eşim bana sen haksızsın diyo ama ben şunu anladım
olaylar üzerinde çok duruyorum haklıyken haksız duruma düşüyorum benlkide ondan kaybedemiyorum
sizlerle paylaşmak çok güzel cünkü okadar olaylar insanı yıratıyokı saglıklı düşünemedim
amasizinle konuşmak baya aydınlattı beni teşekkürler
meltemcim evet dediğin gibi ben çok mülayim biriyim valla benımle anlaşamayan hiç kimseyle anlaşamaz:)
ya kızlar bişey sorucam ( Allahım insanlar nelerle uğraşıyorlar benim derdime bak. pardon sinemciim merak ettim kusura bakma konunu bölüyorum)
şimdi benim sorunum şu ki benneyaptımki: gzllergzeli ile aynı ay ve gün kalmış görünüyor ama o 48 sayıyor ben 49 sizce ben fazla mı sayıyorum. birgün düşürsen misositososito
kesinlikle doğru diyorsun
o kadar sakin uysal tavsiyeler yazdın ki ay yok dedim yani yasakkelime
kayınvalidecin nasıl biri pekim :uhm: senin gibilere genelde cadılar denk gelir de sırnaşık şey
kaynanam valla şimdilik allah nazarlardan saklasın çok tatlı konuşkan ve gelinlerini seven biri cancağazım diye konuşan saçlarımı seven biri ama köprüyü geçene kadar mı bimliyorum benım de sabrım var ama canım çok sabırlıyımdır hemde inanamayacagın kadar ama sabrım taştıgında da karşımdaki ateş olsa cürmük kadar yer yakar misali babam olsa tanımamdelikafaduldenöyle de bi sabrım ve sinir vardır işte..
aman her daim böyle olursunuz inşallah2 eltin vardı galiba. bak çok erkek olması bi avantaj, tek erkek çok fena.. ayrıca diğerleri sizden önce evlenmiş olması da iyi en azından onlara tavrıyla az çok anlarsın kayınvalideni. ben de aynıyım evli bi abisi var. kayınvalidemle kayınpederimi de çok seviyorum gerçekten. ama burda onca şey okuduktan sonra korkmuyorum desem yalan olur :1no2:
valla şekercim benimde sabrım taştığında aynı tepkiyi veririm ama senin sabrın kazansa benim ki su bardağıdır sırnaşık şey
asicim benımde var 2 görümcem ama oda allah razı olsun hep yardım etmek isteyen bi kişiliği var yani kendinden buyuk evliler olması bence çok ii
hani diyorsunuz ya bi evin bi oğlu felan diye benım abım var ve 2 kardeşiz annem yengemin üstüne titrer yengemde anneme öyle annem hepder ben gelinimle kötü olursam o da oğlumla kötü olur der.. ki herşey karışıklı ve kişilik yapısı..
asicim benımde var 2 görümcem ama oda allah razı olsun hep yardım etmek isteyen bi kişiliği var yani kendinden buyuk evliler olması bence çok ii
hani diyorsunuz ya bi evin bi oğlu felan diye benım abım var ve 2 kardeşiz annem yengemin üstüne titrer yengemde anneme öyle annem hepder ben gelinimle kötü olursam o da oğlumla kötü olur der.. ki herşey karışıklı ve kişilik yapısı..
meltem senin ki su bardağı ise benimki çay bardağı heralde yawkaydirigubbakcemile3
bende hemen sinirleniorum çok tahamülsüzüm ama tabi yerine göre ahh ahh
meltem senin kiler kaç kardeş kuzum görümce var mı görümce?
canım benımm sevgilim 16 mayıs sabahı tercis olucak benım sayacım fazla sayıyor ben düzeltmedim canım..
anladım canım bende o avantaj yok benm küçüğüm var:)
bide birinin kardeşleri çok tu topikte hatta en büyük onun sevdiğiydi meltem sen sandım kuşum deilmişn:)
ay kuzum benimkiler kalabalık valla bnm ki ortanca gibi oluyo yafrum:)
yani diorum ki ben çok kıskancım ailesinden bile kıskanıyorum kuşum
ay kuzum benimkiler kalabalık valla bnm ki ortanca gibi oluyo yafrum:)
yani diorum ki ben çok kıskancım ailesinden bile kıskanıyorum kuşum
meltemcim yanlış yazmışım 1 görümcem var benım 2 eltim var yanı 4 kardeşler ben 2 kardeşim abim var bitane o da almanyada yaşıyor canım..
dur kıs hazır bir gün daha düştük diye sevinirken tekrar çıkmayalım. ben yanlış saymış olduğumu kabul ediyorum ve durumdan memnunum:dance: hem 48 daha güzel bir rakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?