- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
meltemcim hediye almak yerıne yeni öğrendim diyip telde kutlamak daha ii gibi geldi bana.. yınede sen bilirsin de..
hayatım şu anda komano kursunda 1 sene sonrada 24 ay boyunca dağlarda olucak en zoruda o olucak sanırım benim içindoğu görevi:çok üzgünüm:
senin yanında halimize şükretmek lazım ya
söz bi daha şikayet etmicem :1ninca:
Allah yardımcınız olsun canım :Saruboceq:
o taktiği geçen sene kullandım şekerim :lepi:
bu sene biraz da iyi niytin göstergesi olarak bişey almak istiyorum ama bilmiyorum ki ne alsam :uhm: benimkine soracaktım bi kaç işi çıktı konuşamadık şimdi ama bu gece rahatmış artık ona sorucam ne yapsam diye
bi dak. doğum günü olan kim sevgilin dğeilmi ya:) asbabsna
bence işine yarıcak ev araç gereçi alabilirsin canım..nede olsa ev hanımı:)
bu arada sevgilinin doğum günüymüş.ben sevgililer gününde kendi üzerimden çıkardığım badimi yani kendi kokumu kargolanmıştım içindede küçük bir not ve resmim vardı.gerçektende çok hoşuna gitmişti.hem masrafsız hem anlamlı.belki işine yarar canım:)
selam kızlar nasılsınızz baaklımmmm
nasıll geçiorr günleR?
hımm o zaman abajur olabilir süslü boncuklu filan.aslında nette ilginç bir hediye daha görmüştüm ama nerden temin edebilirsin bilmiyorum.yinede bilgi vereyim Yumurta şeklindeki kutusunda bir bitki tohumu geliyor. Kabuğunu kırdıktan 5-7 gün içinde bitki gelişiyor ve yaprağında bir mesaj veriyor. Eğer bitki saksıya aktarılırsa uzun süre yaşamaya devam ediyormuş.
Yaprağında çıkan mesajlar “hırrr” (yumurta kızgın suratlı), “arkadaşım” yazanda ise yumurta göz kırpan gülen bir surat halinde, bir diğeri ise mutlu yıllar.
benim güzel geçiyor canımm:)
askerlik olmadan herşey çok daha süper
yeterki yanında olsun aynı havayı soluyalım huzurlu oluyorsun
nişan daha yok...
biraz daha beklicez,ondan snra inş.
benim güzel geçiyor canımm:)
askerlik olmadan herşey çok daha süper
yeterki yanında olsun aynı havayı soluyalım huzurlu oluyorsun
nişan daha yok...
biraz daha beklicez,ondan snra inş.
bnmde bi tane elti var
şimdilik sessiz gözüküyor ama sinsi geliyo bana
bnmde bi tane elti var
şimdilik sessiz gözüküyor ama sinsi geliyo bana
hımm anladım bendede ondan 2 tane olucak:)allah tan uzak olucam hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?