Sevdiğini özleyenler buyurun

korktuğu tabi çok şey olucak canım... 1. si uzaklık elbette sadace askerlik döneminde bir tanışmışlığınız olabilir. onun dışında askerlik bittiğinde ilişkiniz nasıl sürebilir. oda bunu kendine aynen böyle soruyordur... seni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum ama onun gerçek anlamda hayatında biri olup olmadığını kesin olarak sen biliyor musun ? daha bir çok sebebler var bilmiyorum canım..

benim burcum terazi, sevdiğimin boga ise ne kadar uyumluyuz?
Terazi ve Boğa arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki burç da Venüs tarafından yönetilir. Bu iki karakterin birçok özelliği birbirine benzer. Her ikisi de hayata ve yaşamın zevklerine sıkı sıkıya bağlıdır ve güzel olan her şeyi sever. Özellikle Terazi burcu insanı duygusal, romantik ve zariftir. Karşı cinse nasıl hitap etmesi gerektiğini iyi bilir. Diğer taraftan da bazı konularda oldukça kararsızdır. Dolayısıyla Boğa'nın insiyatifi ele alması gereken durumlar söz konusu olabilir. Terazi burcu sadık ve uyumlu bir partnerdir. Boğa burcunun güven duygusunu fazlasıyla tatmin eder. Birbirlerini iyi anlarlar . Keyifli ve hareketli bir yaşamları olur. Her iki taraf da seksüel yönden arzulu ve duygusaldır. Eğer kişiliklerinde çok zıt oldukları noktalar yoksa uyumlu bir şekilde ilişkileri devam eder. Fakat karakter yapılarında kabullenemeyecekleri noktalar varsa, zamanla birbirlerinden soğur ve uzaklaşırlar.

varmı başka uyum isteyen buda bizimki
. Boğa ve Başak arasında uyumlu, saygı ve sevgiye dayanan bir ilişki olacaktır. Boğa sevecen, uyumlu, zarif ve içten tavırlarıyla Başak burcunu etkisi altına alır. Başak ise akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Hoşuna gitmeyen konularda çekinmeden eleştiri yapar ve kırıcı da olabilir. Bu onun kötü niyetinden değil içten olmasından kaynaklanmaktadır. Boğa burcu Başak'la kendini güvende hissedebildiği bir ilişki yaşar. Boğa duygusal yönden Başak'a göre daha derin ve yoğun olabilir. Başak Boğa'nın tüm duygularına ve kişiliğine fazlasıyla saygı duyar ve onu anlamaya çalışır. Boğa seksüel yönden Başak burcuna nazaran daha arzulu ve isteklidir. Fakat birbirlerine duydukları sevgi uyumlu bir cinsellik yaşamalarına neden olacaktır. Her iki taraf da birbirine karşı sabırlı ve anlayışlı olursa uyumlu ve uzun süreli bir ilişkileri olacaktır.

ah ahhh badem gözlüm tuzlada subaylık kursunda
ben adanada
bu yemin töreninde geldiğimde çektirdiğimiz resim

aman tamam istemiyosan çıkarım bende hıh işte :dilcikar::dilcikar:
manyukkkk geç kalma diye şiiittim

allah allah neden böyle yaptı çok üzüldüm
ne kadar oldu görüşmeyeli

slm kızlar kaynatıyonuz bakıyom
burclar soylenmıs kusur kalmıyım dıyım bendehihoyyyt
ben boga askım terazı uyumumuz super ask super bıde su ayrılık olmaza hersey super olacak da-tatlicadiarzu-

ayse ablam Allah sızı nazarlardan korusun
askının kollarında nede mutlu gorunuyon:asigim:
ama hakkatende benzıyonuz he demeden gecemıcem:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…