Sevdiğini özleyenler buyurun

canım çocuk çok mu eğitmli biri yada zengin tek taş yok senin onlara laik olmaman :1no2: eger öyle birşey varsa ailesinden korkuyorsa tatlım ondan uzaklaş derim.. ailesinden korkan bir erkek kendi hayatı içerisinde kendi ayakları üzerinde duramadığı gibi kendi düşüncelerinide savunamaz.. nedemek istediğimi anladın mı ?

birde askerde genelde erkekler ailesinden sevdiklerinden uzak oldukları için sevgiye ihtiyaç duyarlar en nefret ettiği kişi bile aradığında büyük mutluluklar duyarlar... askerde her askerin değil ama çoğunluğunun ek bir sevgilisi genelde geçici olarak hayatında olur ve biter.. askerlik döneminde mantık olmaz daha çok kendileri bile farkında olmaz duygularıyla haraket ederler... yani hepsi geçici bir dönem sendromu gibi brişey....

sonuçta onu ve seni tanımıyorum kendi aranızda neler paylaştığınız onlarada şahit olmadım ama anlattığın duruma göre yorum yaptım. uzakta askerlik yaparken bir kızla tanışıp onla birşeyler yaşayıp hatta ona umut veren ve ailesinden korkan bir erkeğe göre kendi çapımda birşeyler söyledim...

canım benım cok uzuldum bencede aılesınden cekındıgı ıcın ayrılmıstır
ama merak etme sevıyosa gerı doner buyuk ıhtımal

canım benım cok uzuldum bencede aılesınden cekındıgı ıcın ayrılmıstır
ama merak etme sevıyosa gerı doner buyuk ıhtımal
teşekkür edeerim inşallah döner çünkü çok acı çekiyorum hayatım anlamı dediğim ileriye yönelik hiçbir eksik görmediğim bir insandı bir anda bitti bende tepe taklak oldum:1no2:

:)
canlarım ben çıkıyorum
buralar size emanet
meltoş gelince ayrıntıları yaz
demetcim üzülme kuzum her işte var bir hayır
müberram öptüm kocaman
breakım bitanem görüşürüz
şafak 10 ha :dilcikar:

artık ne düşüneceğimi bilmiyorum kullanıldım mı yani ben askerliği süresince ama kullanılmak derken duygularımdan bahsediyorum klava:

tatlım onun gözlerine bakan sensin.. azda süre olsa onunla birşeyler paylaşırken bazı şeyleri hisseden yine sensin... herşeyin en iyisni sen daha belirleyici düşünebilirsin... bizimki sadace tahmin ama dediğim gibi bu günleri atlatmakta fayda var senin için zor ama zamana bırak rahatla biraz... kendini yıpratmaya değmez hiç birşey..

gorusuruz canım ıyı bak kendınea.s.

teşekkür edeerim inşallah döner çünkü çok acı çekiyorum hayatım anlamı dediğim ileriye yönelik hiçbir eksik görmediğim bir insandı bir anda bitti bende tepe taklak oldum:1no2:

canım hayatın bıze ne geıtrcagını bılemeyız oyuzden guclu ol
breakforlove de cok dogru seyler yazmıs senı bırakmasının gercek nedenı buda olabılır
hıc kımse ıcın ne uzulmeye nede aglamaya degmez sen hayatını kendı mutlulugun ıcın yasamalısın toparlanmaya ve kendı yoluna bakmaya calıs canım

saol canımmm a.s

2 ay sonra dün ilk defa aradım sesini duydum hal hatır sordum kapattım ççok mutlu olduğunu söyledi sesimi duyunca benden hiç beklemiyormuş aramamı sevindiğini söyledi sanki aramak isteyipte cesareti yokmuş bugüne kadar öyle konuştu ama yetti bana dün gece huzurlu uyurum günlerdir uyuyamıyordum çok özlemiştim

benim erkek arkadasım dahil diyorum bak.. o bile askere giderken askerlik döneminde dediği hiç bir lafı önemsemedim..... çünki oan söyleyip geldiğinde yine aynısını olcagını çok iyi biliyorum.. aynı zamanda normal erk arkadaslarım askerden dönenler bile aynı şeyi söyler çok fazla aldanma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…