onları daha önceden görmüştüm canım nedeyim ki sana inşallah bu son ayrılığınız olur ....
ayse ablam Allah sızı nazarlardan korusun
askının kollarında nede mutlu gorunuyon:asigim:
ama hakkatende benzıyonuz he demeden gecemıcem:1rolleyes:
askerdi asteğmendi sivil kalıyodu hhayatındda biri olmadığına eminim bence ailesindeenn kaynaklanan bir problem dışardan kız almıyormış pek oralarda bide ben önlisans mezunuyum oğullarına layık görmezler diye düşünüyorum yılbaşında bana tektaş aldı evlilik hayalleri kurdurdu sonrada askerliğin bitimine 1 ay felan kala ayrıldıkbenneyaptımki
manyukkkk geç kalma diye şiiittim
allah allah neden böyle yaptı çok üzüldüm
ne kadar oldu görüşmeyeli
askerdi asteğmendi sivil kalıyodu hhayatındda biri olmadığına eminim bence ailesindeenn kaynaklanan bir problem dışardan kız almıyormış pek oralarda bide ben önlisans mezunuyum oğullarına layık görmezler diye düşünüyorum yılbaşında bana tektaş aldı evlilik hayalleri kurdurdu sonrada askerliğin bitimine 1 ay felan kala ayrıldıkbenneyaptımki
müberra sizde çağla ve barış gibi boğa terazi he:)
teşekkür edeerim inşallah döner çünkü çok acı çekiyorum hayatım anlamı dediğim ileriye yönelik hiçbir eksik görmediğim bir insandı bir anda bitti bende tepe taklak oldum:1no2:canım benım cok uzuldum bencede aılesınden cekındıgı ıcın ayrılmıstır
ama merak etme sevıyosa gerı doner buyuk ıhtımal
:)
canlarım ben çıkıyorum
buralar size emanet
meltoş gelince ayrıntıları yaz
demetcim üzülme kuzum her işte var bir hayır
müberram öptüm kocaman
breakım bitanem görüşürüz
şafak 10 ha :dilcikar:
artık ne düşüneceğimi bilmiyorum kullanıldım mı yani ben askerliği süresince ama kullanılmak derken duygularımdan bahsediyorumklava:
gorusuruz canım ıyı bak kendınea.s.:)
canlarım ben çıkıyorum
buralar size emanet
meltoş gelince ayrıntıları yaz
demetcim üzülme kuzum her işte var bir hayır
müberram öptüm kocaman
breakım bitanem görüşürüz
şafak 10 ha :dilcikar:
teşekkür edeerim inşallah döner çünkü çok acı çekiyorum hayatım anlamı dediğim ileriye yönelik hiçbir eksik görmediğim bir insandı bir anda bitti bende tepe taklak oldum:1no2:
gorusuruz canım ıyı bak kendınea.s.
canım hayatın bıze ne geıtrcagını bılemeyız oyuzden guclu ol
breakforlove de cok dogru seyler yazmıs senı bırakmasının gercek nedenı buda olabılır
hıc kımse ıcın ne uzulmeye nede aglamaya degmez sen hayatını kendı mutlulugun ıcın yasamalısın toparlanmaya ve kendı yoluna bakmaya calıs canım
tatlım onun gözlerine bakan sensin.. azda süre olsa onunla birşeyler paylaşırken bazı şeyleri hisseden yine sensin... herşeyin en iyisni sen daha belirleyici düşünebilirsin... bizimki sadace tahmin ama dediğim gibi bu günleri atlatmakta fayda var senin için zor ama zamana bırak rahatla biraz... kendini yıpratmaya değmez hiç birşey..
ya son bişi
akşama ne yemek yapim
2 ay sonra dün ilk defa aradım sesini duydum hal hatır sordum kapattım ççok mutlu olduğunu söyledi sesimi duyunca benden hiç beklemiyormuş aramamı sevindiğini söyledi sanki aramak isteyipte cesareti yokmuş bugüne kadar öyle konuştu ama yetti bana dün gece huzurlu uyurum günlerdir uyuyamıyordum çok özlemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?