Sevdiğini özleyenler buyurun

artık bende kaçayım.. kızlar kendinize iyi bakın.. umarım istekleriniz gerçekleşir ve sevdiklerinize kavuşursunuz.. hayırlısı ne ise o olsun sizler için... başkalarını severken kendinizi unutmayın :) hoşçakalın.. kaydirigubbakcemile

aıfyet olsun ayse ablacım
bende cok severım patates kızartmasını
breakım sen cozmusun bu asker psıkolıjısını bravo canım vallakaydirigubbakcemile5

eftalya :) 3 abimi yolcu ettim bekledim onlarla detleştim. normal erk arkadaslarımı yolcu ettim onlarla konustum yanında oldum. birde benim sıpa olunca artık sanki ben askerlik yapmışım gibi hissediyorum :) tecrübe kazandım zamanla

ooo canım valla askerlıgın kıtabını bıle yazarsın bu tecrubeylekaydirigubbakcemile3

haklısın ama bakalım zaman ne getircek kimler neler unutuluyor bende atlatırım herhalde

Aman kızz bi ara baktım kimse yok ..
sıkıLdım bende çıkmıştım..
şimdide bi girdimki Ne görem herkes burda..
gerçi yavaş yavaş gitmeye başLadıLar ama neyse...

haklısın ama bakalım zaman ne getircek kimler neler unutuluyor bende atlatırım herhalde

tabıkı atlatıcaksın canım
unutulmaz dıye bısey yok bence zaten elbettekı unutacaksın acısı dınecek
ha belkı yasadıklarınızı unutamazsın arada aklına gelır hatırlarsın ama oda sadece bı anı olarak..

orası öyLe Tabi canımmm..
vaLLa NeLer unutuLuo şu hayatta...
NeLer NeLer...
biz kadınLar erKeKLere Kendimizden çok değer verioruzzz..
Bu yüzdende hep kaybeden biz oLuyoruz...a.s.

Aman kızz bi ara baktım kimse yok ..
sıkıLdım bende çıkmıştım..
şimdide bi girdimki Ne görem herkes burda..
gerçi yavaş yavaş gitmeye başLadıLar ama neyse...

sen cıkarmısın kk dan oh olsun ıste:dilcikar:
ben burdayım merak etme senı yanlız komam sekerımkaydirigubbakcemile5

klava:
orası öyLe Tabi canımmm..
vaLLa NeLer unutuLuo şu hayatta...
NeLer NeLer...
biz kadınLar erKeKLere Kendimizden çok değer verioruzzz..
Bu yüzdende hep kaybeden biz oLuyoruz...a.s.

ya evet onlar hemen atlatıyo daha soğuk kanlılar herhalde ben kul köle oluyom hemen şimdi gel dese atlar maraşa bile giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…