Sevdiğini özleyenler buyurun

canım diyemiyolarrrr benimkide demez ama genede gitmez ama olsun ay dese olmaz sanki ben bas bas

bağırırımmmm gitmem diye bi yere gidilirken :):):)

benımde azcık eltiye öyle şeyim var ama bakalım daha ev de olupta kaşık tıngırdatmadan kimse kimseyi tanımazmı annem öyle der hemen.. bırak yaa sende o kız için neden sevgiline aranı bozuyorsunki sen oda deki o kız gerçeten iyi biri olabilir çünkü onu sen öyle tanıyorsun ben daha tanımadıgım için bana böyle geldi de ama benım de görduklerim düşündükelrimi yabana atma de sonuçta görüyorumki düşünüyorum senın yenıde benım anlatıklarım kulagına küpe olsunde o kız içinde senınle aramı açmak istemıyorum de..

aynen nergis benım dana da öyle sabah olunca arar sanki hiç bişey olmamış gibi ne alaaa memleket..

kız asi benım ev arkadasın ömru hayatında hiç erkek arkadası olmamış o uusden sorun olmazdı ahahahah

nergis bence bunu deneŞeniz

sahimi kız anam iyimiş o:roflol:

ayy ne bilim kıss bide ben anLasam ..
çok iyi çok iyi diip duruoLar..
ama hep bana yararından çok zararı dokundu...
man günahını aLmıım daha fazLa üstüme..
benim günahım bana yeter zatikaydirigubbakcemile3

hmmm valla benımki gidermi gitmek isteermi bilmiyorum ama gitmek istersende izin veririm heralde ama şonuçta 15 aydır çilrnin içindeler.

nergisçim sen tatile gittiğine kızmıyorsun bence rukiye denilern salak kadın var ya işin içinde o yusden kızıyorsun sen mustafa deseki nergsimim erkekarkadaslarla 2 3 gunluğune tatıle gidices dese gönderirsin eminim..

ne iyiliğini görmüşler yaw sende dışardan görüyosundur nasıl davranışları olduğunu kızı merak ettim

ama aklımda 5 sf mektup çıkmıyo olmaz bu kızdan iyi filan

kızz zaten ben ona dedim yani ailenLe yada arkadaşLarınLa gidiosan git dedim..
ama bana o kadınLa bi yere gittiğnii söyLeme dedim..
gittiğin gün benim için bitersin dedim..
hala dioki bana bensiz yapabilirmisin sen aşkım dio yaaa..
dedim delimisin nesin sen dedim
yaparım dedim 20 yıl önce senmi vardın hayatımda dedim

kızLar sohpete doyum olmuo ama beni acayip uyku bastırdı yaaa...
gidim yatıyımmı biraz
ama yarın gelebilirseniz biraz erkekn gelinde görüşelim vaLLa...

meltem geçmişe mi daldın kuzucum yazmadın

nergisim yat hadi iyi gecelerr yarın görüşürükk:....

ahh benım ly ebişey başıma geldi askerdeyken bide tam orta zamanında böyle daralıyo gibi oluyorsun ya nergis sen bilirsin:) ozamanlar cihanın uzak akrabasının kızı akraba bile degil de işte..kız cihanda hoşlnaıyormuş benden çok çok önce cihanda istemıyor ama tatlı dille anlatmaya çalışıyo işte kızda saf bundan umut bekliyo işte ha olur du ha olmazdı felan diye işte.. bu askerliğin ortasında kız bana mail atmış sen cihanın sevgilisimisin felan diye evet dedim nasıl bela okuyo allah belanızı versin de cihan teslim olmadan öcne geldi benım yanıma da görüştükte felan fulun da nasıl yazmış ama gör cihan a aglaya agalaya soruyom ama kim bu benden öcenki ilişkilerini nedenh benım önume getiryonda ben sana getiriyommu da neler dedima ma cocuga oda kzın numasını bulmuş bişekilde dedi o kız benden özürrr dillicekkkkkk nasıl anırıyom ama kız ondan sonra benden tığış tıpış özür diledi:) ama çok ettim o gün cihana senıa asiler atarım arakama dönup bakarsamda en adi şerefsizim dedim ben sensiz yaoarım aam sen bensiz yapamassın dedim nasıl korktu zavallım ama gözum dönmüştü:)

tamam nergisim ii geceler.. asicim gönderirsin canım çünkü 15 ay boyunca inan nesef almadan emir alıyorlar rahat hazırol rahat hazırol diye:)

meltem geçmişe mi daldın kuzucum yazmadın

nergisim yat hadi iyi gecelerr yarın görüşürükk:....

ay evet şekerim geçmişi okudum a.s

ama biri bana özet geçsin kim bu rukiye kaşınan biri bi tek onu anladım kötükedihüso klava:

ay evet şekerim geçmişi okudum a.s

ama biri bana özet geçsin kim bu rukiye kaşınan biri bi tek onu anladım kötükedihüso klava:

evet canım anladığın doğru kuzucum rukiye nergisin sevdceğinin akrabası

biraz yılışık bi tip sanırım

hanfendi nergisin askeri gelince tatil planları yapıomuş ailecek ffilan bide 5 sayfa mektup var ben ona taktımdaa

tamam nergisim ii geceler.. asicim gönderirsin canım çünkü 15 ay boyunca inan nesef almadan emir alıyorlar rahat hazırol rahat hazırol diye:)

benle gitsin ben emir vermem:roflol:
bensiz göndermemlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…