Sevdiğini özleyenler buyurun

hoşbulduk demekciim asiciiiimmmm..iyim dersten geldim işte canım sıkılıyo öyle bakayım dedim işte sizler neler yapıyorsunuz bakalım ? ya bu meltemin resimlerinden bahsetmişsinin ben göremedim o resimleri albümüde yok?

[

anladım canım ay bende azıcık toz aldım bıcıbıcı oldum geldim

bende iyiiyim işte sevdiceğim erken gelsin diye dua ediyodum

canım meltemin önceden albümü vardı sonradan siteden resimlerin çalındığı

filan olunca meltemcimde kaldırdı albümünüyerimseniben

heee ben görmedim hiç o yusden demekki anladım şimdi.. benımde bitane var aşkımla oda olsun beee

olsun tanii kızçemmmgamyoncuiremsu

ay ben koymuyorum aşkım beni ne yaparrr:):).

kız ne dicem sana ben bu siteye ilk geldiğimde birisi kimdi hatırlamıyorum birinin ismini sölemişti

sevgilisinin mi ne başkasıda ona ne rahatlık filan filan demişti bu topikte oldu yani arasam bulurum o mesajları herkes isim söylemiyomu zatenkafamçokkarıştı

ay bukadar da olmaz yaaa ne söylemicem ismimi yaa söylesem ne olur söylemesem ne olur yalan bişeymi konuşuyoz burda olan şeyleri konuşuyoz dertleşiyoz felan.. benım ismim nur sevgiliminde cihan ne var bunda ben hiç çekinmem çünkü bana ters gelmiyo sevgilimde böyle şeylre karışmaz bişeyde demez yanii..

sinirlenme kızz ben ölesine merakımdan sordum anammmm:):)delikafadulden

ee bacım anlat bakemmmm keyfin nasıllllhihoyyyt

böyle ieylere çok sinirleniyorum.. çünkü burda yalan yok kalkıpta baban da buraya üye olacak hali yok:) neden neyini saklarsın anlamam yani sinirlenmedim canımda benımde etrafımda bi kaç arkasım var onlar da öyle uyus oluyorum şuaraya gidelim diyom bi arkadsım sevgilim izin vermıyo oraya diyom e ozaman başka biyer söyluyorum oraya gidelim diyom bu sefer digeri oraya da benım sevgilim izin vermıyo uyuz oluyom böyle şeylere ozaman izin veren sevgili bul tövbe ya:) onların yuzun den hurumuz kalmıyo arkadaslariçinde..

ay seni sinirlendirmak istemem güzelliğim ama benimkide hiç izin vermez

ama bende ona izin vermem o ayrı:1rolleyes:

ay kuzucum sanal ortam ya herkes söylemek istemiyo yafrum

ay bunlardan biriside benim sanırımdelikafadulden kızma bana yahu:çok üzgünüm:

hayır verdın diyelim neolucak dunya da bı senmı varsın :) ben ozaman senı sevmıyorum hıhh..

ooo hoşgeldin mervecim hadi gözun aydın valla maşallah:) gelince tatilemi gidiceksiniz yok sa ben mi başkasıyla karıştırdım:)

hayır verdın diyelim neolucak dunya da bı senmı varsın :) ben ozaman senı sevmıyorum hıhh..

kız sinirlenme tamam kuşum anamm bu konuyu nerden açtım ben yawdelikafadulden

sende haklısın aslında ne olucak bişe olcağından değil kız tc kimlik nomu bilem yazarımda benimki anlamaz

aa ama ama beni neden sevmiyosun yasenağlama

çünkü sen ve senın gibiler hep gidilecek yere ortamı bozuyonus:) herşeyide haber mı verıyonuz siz ya yuh ekmek aşlmaya giderken da söyluyonmu kız asi:)

evet yawrum iki günlük sadece
aileden gizli olunca öle :)
ist içinde olck polonezköyde olabilir
izinde de kalmıştık 3gün
kimlik fln soran olmuyo yawrum mrk etmeyin :)))
eskidenmiş o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…