Sevdiğini özleyenler buyurun

kızçeler ben erken kaçıyorum bugün.
film almıştım onu seyredetim gerileyim azcık :1ninca:

tamam meltemcim izle bakalım yarın görüşürüz mujuks bende erken kaçıcam bugün hadi mucukssss

amain herkes uyumuş :ecrin_bebek: bende daha yeni geldim işten. ayaklarımın altına herşey indi bindi vallahi mirmirmirmir şimdi rahat bir uyku çekme zamanı geldi geçiyor..... dayanmalıyım başarmalıyım :1no2: sevdiğim adamın gelmesine son 4 gün kaldı. içimde ap ayrı bir heyacan var. bilmiyorum , bilemiyorum bazen bu heyacan korkuya dönüşüyor. içim okadar garib atışlarda ve gelgitlerdeki bende anlamıyorum. yarabbim sen büyüksün 4 gün sonra ben neyapacagım.. neler olucak.. onun gözlerine baktığımda ne hissedeceğim....düşüp bayılmam inşallah..... off off.. geç artık zaman geçte ver sevdiğimi bana.. allahım neolursun sağsağlim gelsin yolculuğu rast gitsin... onun için hangs, hayırlıysa öle olsun.. :1no2:

aman tatill planları, sevgiliye nasıl hitap edilir lafları :) annem , babam görürse korkusu sevgülümle yanyana yatarım yatmam utangaçlığı kızlarrr alemsiniz hea... bayılıyorum o utangaç hallerinize... sizi gidi cilveliler sizi heaaaa :jeyyar:

kız 3 gün yeter mi beee..... okadar zaman görmüyorsun ufacık 3 gün .... sevdiğin yanında zaman su gibi akıp gidiyor dimi ? bizde gdiceğiz inş bir aksilik çıkmazssa.. off off... 15 gün avşaya karar verdik... soruyordu flim izlemek için cdlerde al diye... amann çabuk gel 4 gün sonra çabuk gel yine 4 mayıs sevgülümle 15 gün olmak istiyorum.. ohh müss gibiiiiii... kikikiikik

herhalde en özgür kız benim... kzılar yaşınız kaç... biraz aile baskısıyla ilgili bir durum galiba.. yada türk toplumun getirdiği kızların kısıtlanma töresi diyorum ben bu baskıya...benim ailem öyle değildir.. bana herdaim güvenirler... çoğu erkekten bile daha özgürüm. hatta kendi erk arkadışımdan bile. böylede mennunum.. tabi özgürlük al istediği yap, demek değildir.. özgürlük benim için öz güvendir.. herneyerde olursan ol kendini bilmektir... istediğin şeyi doğruya kullanmak herzaman güzeldir.... :jeyyar: zaten yaşlandık yaşımız 23 :lepi:

yarın gelince hepsini okuyun. sizi burda farzediyorum güllerim benim zaten sizleyken muhabbetinize doyum olmuyor.... umarım yarın karşılarız.... kib .. kocaman öpüyorum sizi.... umarım kızlar dilediğiniz herşey sizin için yanıltısız ve sizi gerçekten mutlu edicekse bende aynı şeyleri diliyorum sizler için... herşey gönlünüzce olsun....

Biten = 456
Şafak = 4
Ağrı ya slm ederiz efendim :)

//...Dur!

gözlerimi ceplerinde unuttum...//

düşlerimin kıyısına vuruyor nöbetçi yakamozlar
sırılsıklam bedenleri,
titrek ay ışığının altında değince gözlerine
ölüm, boylu boyunca seriliveriyor ayaklar altına...
ve saçların,
tel tel kırbaç misali vuruyor gecenin sırtına.

seni ağlarken çizdim duvara bu gece
gözyaşlarım gözyaşların oldu simsiyah
kan kırmızı bir şarap boyadı dudaklarını
sarhoş güllerle beraber söyledik
şarkımızı

geri döneceksen git demiştim sana bir zamanlar
bir tas su olup dökülmüştüm ardın sıra yollara
kaç kurşun sıktım ayağı kırık sevda atının kafasına
bir bilsen kaç gece astım ayrılığı boynundan
ağrıyan başımı soğuk taşlara dayadım
adını haykırdım hıçkıra hıçkıra

geri dönmeyeceksen gitmenin ne anlamı var
bu çelimsiz beden kaç gün dayanır yokluğuna
adını hasret koyma ne olur...

gittin...

bir bahar akşamı kar yağdırdın saçlarıma
şehrin kaldırımları kadar yalnız ve yorgun
ellerimde ellerinin kokusu kaldı.
yaşanılası gecelerde
ıslak yakamozların ölümünü seyrediyorum artık...

Ergin Han Kızılay

alıntıdır!..

günaydın güzellerimmmmm
şafak 131
mehtap3
breakım az kaldı kuzum yaaa
rezervasyon yaptırdınızmı

günaydın canlar nasılsınız gurbet kuşları :) ANLATIN BAKAYIM ŞAFAKLAR AZALIYO BENıM BıLE ASKER BEKLEYESıM GELDı BÖYLE HEYCANLI GÖRDÜKÇE SıZı

sositososito
kuzum sana cevap yazıorum sende gece yaz ben gene sabah yazarımsırnaşık şey

neyse cancağızım tek tek alıntı yapmıcam bütün hepsine burdan yazıcam..

birincisi yesinler senin heyecanını kıyamam sana dualarınada kocaman bi

aminnnnnn

kızçem valla bencede en özgür sensin bi formülü varsa söle bende özgürümdür

yani üzerimde öyle baskı yok tek sorunum dışarda kalamamak yoksa rahat

sayılabilirim:asigim: sende anlat bakem biraz nasıl senin ailen?? kaç kardeşsin?

ay rüya gibi geçsin 15 günün kuzum allah içine sindirsin (amin):):):Saruboceq:

ay sen nasıl yorulmuşsundr uyuyosundurda şimdi gelince oku cevap yaz emi breakim

mucksssslandınnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada ben geldimmm kızlarrrrrr:):):)

ayşe abla sen ihmal etme bizi yaw nerdesin..

nergisim sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…