eheheh o nasıl oluyo öyle asi be:) ben başagım ama pek te taşımıyom özelliklerini:)
süprüz düşüncem cicim :) bakalımm bişi çıkar belkimm
benm çıkmam lazım öptm hepiciginiziiiiii .a.s.
meltemcim diyoki ben hazır oldugumda herşey olucak merak etme diyo 6 içinde söz nişan düğün olucak diyo... ama bende kalkıp 5 yıl beklemem valla kimse kusura bakmasın ben ona daha yenıyken söyledim di:) işte yaaa benımkide akrep.. ben yengeçlerle yapamıyom beeee..ben başak burcuyum anlaşamam hiç yengeç erkeği ile 3 yıl yengeçle çıktım ama mahfoldum duygusal olarak valla..
aynen katılıyorum sana meltemcim.. beklices artık valla yapcak bişi yok en fazla benım okulum bitene kadar beklerim yok ok mık ediyo :) ozaman basarım tekmeyi aahahahhah..
ya bu arada asi neden gidiyorum demeden gitti söylerdi o hep bişi mi ettik ki :uhm:
ahanda gelid asi:)
ya ben kendim beklerimde meltemcim annemi nasıl bekletcem:) kadın ızdırap günleri yaşatıyo sanki ben sakarydayken arkadsalarıma buluşmak için çarsıya iniyom o var zannediyo heralde 2 3 saat sonra arıyo nerdesin ne zaman gelicen hele bazen sormuyo bile diyoki yarım saat içinde evde ol:))
kız anneciğin biraz panik mi neden böle yapiy ya sıkılır insan ayol
o da seni düşünüyodur neden beklemiyo annen :))
ya ben kendim beklerimde meltemcim annemi nasıl bekletcem:) kadın ızdırap günleri yaşatıyo sanki ben sakarydayken arkadsalarıma buluşmak için çarsıya iniyom o var zannediyo heralde 2 3 saat sonra arıyo nerdesin ne zaman gelicen hele bazen sormuyo bile diyoki yarım saat içinde evde ol:))
canım millet göruyo sonra anneme söyluyor heraldeannemde hiç sevmez böyle şeyleri ne yapayım artık.. valla allah affettsin bazen bagarıyom çok üstüme gelincesenağlama
çünkü çileden çıkartyıo benı bazen.. valla benımkinede dedim en fazla okulum bitene kadar bekleyebilirim ailemide okadar bekletebilirim dedim..çünkü sonradan işler çığırından çıkabilir..:jeyyar:
kız asi senınde evlenmen askerlikten sonra ya sarktı dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?