Sevdiğini özleyenler buyurun

süprüz düşüncem cicim :) bakalımm bişi çıkar belkimm
benm çıkmam lazım öptm hepiciginiziiiiii .a.s.

cicim kız dur bişi sorcam şimdi aile cüzdanı sorulmuyo diyelim ki şeytanın işi yok sordular be yaparsınız:?

3-5 yıl lafın gelişi zaten güzelim sırnaşık şey
5 yılda bekle demedim. hani hazır olması hemen teklif etmesinden daha iyi demek istedim a.s.

ben yayım. yorumlarda yay ve yengeç ilişkisi felaket olarak yorumlanır. ama çok şükür bizde sorun yok. ilişkiler aileden yetiştirilmeden, oturduğun çevreye kadar herbişeyle şekillenen kişilikle yürüyor zati burçla değil sırnaşık şey

aynen katılıyorum sana meltemcim.. beklices artık valla yapcak bişi yok en fazla benım okulum bitene kadar beklerim yok ok mık ediyo :) ozaman basarım tekmeyi aahahahhah..

ya bu arada asi neden gidiyorum demeden gitti söylerdi o hep bişi mi ettik ki :uhm:

ya ben kendim beklerimde meltemcim annemi nasıl bekletcem:) kadın ızdırap günleri yaşatıyo sanki ben sakarydayken arkadsalarıma buluşmak için çarsıya iniyom o var zannediyo heralde 2 3 saat sonra arıyo nerdesin ne zaman gelicen hele bazen sormuyo bile diyoki yarım saat içinde evde ol:))

ahanda gelid asi:)

ahanda geldimmmmhihoyyyt

kız anneciğin biraz panik mi neden böle yapiy ya sıkılır insan ayol

o da seni düşünüyodur neden beklemiyo annen :))

kız anneciğin biraz panik mi neden böle yapiy ya sıkılır insan ayol

o da seni düşünüyodur neden beklemiyo annen :))

canım millet göruyo sonra anneme söyluyor heralde annemde hiç sevmez böyle şeyleri ne yapayım artık.. valla allah affettsin bazen bagarıyom çok üstüme gelincesenağlama
çünkü çileden çıkartyıo benı bazen.. valla benımkinede dedim en fazla okulum bitene kadar bekleyebilirim ailemide okadar bekletebilirim dedim..çünkü sonradan işler çığırından çıkabilir..:jeyyar:

o da haklı şekercim, gerçekten onlar için ayrı bi dert oluyo bu
yahu ben nişanlıyım ama mahalleye az gelir annemin isteği üzerine
daha nişanlıyken bu kadar çok görünmeyelimmiş
gelin ata binmiş..lere başlıyor sonra -tatlicadiarzu-
biz de tamam diyoruz onların da bi bildikleri var elbet, çünkü ben kesinlikle inanıyorum anneler bişey diyorsa doğrudur a.s

canım ne diyim haklısın valla ya annende

haklı en azından nişanlısı sözlüsü dersin geçersin:)

ay valla ben de bağırırım kan beynime sıçrıyo nazen napimkaydirigubbakcemile2

kız asi senınde evlenmen askerlikten sonra ya sarktı dimi?

öyle gibi canım ya bakalım benimki yazın gitmeme çok dellenirse belki bi sürpriz yapar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…