Sevdiğini özleyenler buyurun

cicim çok alemsin dicem ama sizde haklısınız eve gitse yeni geldi diye annesi filan üstüne düşer

en iyisi direk geçin 2 gün mü dedin eve:)

ya meltem yaa sizinki 1 yılda evlenmek teklif etmiş nişanlanmışsınız bizimki 2 yıl oldu hala tık yok ne dır benım bu bahtsız çilem yaaa

bu erkeğin tipiyle alakalı şekerim benimki benden hevesli evlenmeye. daha bi yıldan fazla var izne geldiğinde eşya baktık ya :1shok:

3. ayımızda teklif geldi şekerim 4. ayda söz 5. ayda nişan oldu
ay ne meraklıymışım evlenmeye bende o zaman öğrendim kaydirigubbakcemile3

ay inanmıyorum yaaa benımkide bi okadar nazli olacak sanırım offfff...kaydirigubbakcemile

bende sefirum seni valla:içelim:

ay şekerim olurmu öyle şey tabi fikir verceksin burda hrşeyi konuşuyoruz:1rolleyes:

işte dediğin var her ilşkinin bi düzeni var ondan kuzucum

bi an fazla karışmış hissettim de o yüzden açıklama yapayım dedimdi :1hug:

ay inanmıyorum yaaa benımkide bi okadar nazli olacak sanırım offfff...kaydirigubbakcemile

canım emin ol onun da bi bildiği vardır.
hazır olmadan edeceği bi teklif yerine 3 yıl 5 yıl sonra da olsa evliliğe gerçekten hazır olduğunda yaptığı teklif bin kez daha iyi diye düşünüyorum ben hep

ne diyon bacım aaaaaa:1ninca:laelaelaelaelae

meltemcim yengeç erkekleri hep böle herld hevesliler :)

a.s bende öyle düşünüyorum. yengeçler başka yaa :asigim:
doğuştan aşıklar kaydirigubbakcemile3

meltemcim diyoki ben hazır oldugumda herşey olucak merak etme diyo 6 içinde söz nişan düğün olucak diyo... ama bende kalkıp 5 yıl beklemem valla kimse kusura bakmasın ben ona daha yenıyken söyledim di:) işte yaaa benımkide akrep.. ben yengeçlerle yapamıyom beeee..ben başak burcuyum anlaşamam hiç yengeç erkeği ile 3 yıl yengeçle çıktım ama mahfoldum duygusal olarak valla..

ay bende başağım ama sorun yok ama benim burç az sorunlu tam ortada ya aslan başak

karışımıyım ben:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…