Sevdiğini özleyenler buyurun

ay yok uykun kaçmasın tatlişim

konuşta uyu bari sabahta erkencikten gel

ben uslu uslu yatayım mirmirmirmir
zaten çenem düştü bugün araba diyince -tatlicadiarzu-

öptüm hepinizi şekerler Allah rahatlık versiinn tatlı uykular tatlı rüyalar Şeniz

herkese gunaydın ... pardon tunaydın
bende cok ozledım sevgılımı

Tesadüfen platonik aşk kısmındaki yazılarını okumuştum, sonra bi de buraya baktım, tamamen tutarsız konuşuyosun, şaşırdım doğrusu, orda bahsettiğin kişiyle hiç sevgili olmadığınızı anlatmışsın, seninle ilgilenmediğini, seni önemsemediğini falan burdaysa 5.5 yıl birliktelikten bahsediyosun:uhm: Acaba ben mi bişeyleri yanlış anlıyorum, yoksa sen olayların istediğin gibi olduğunu düşünüp kendi hayal dünyanda mı yaşıyosun.:uhm:

ben uslu uslu yatayım mirmirmirmir
zaten çenem düştü bugün araba diyince -tatlicadiarzu-

öptüm hepinizi şekerler Allah rahatlık versiinn tatlı uykular tatlı rüyalar Şeniz

tamam kuzum yat bakalım senmirmirmirmirbende az daha durup yatıcam-tatlicadiarzu-
ay düşsün çenen kız iyi böylehihoyyyt
sanada allah rahatlık versin askerli rüyalaryerimseniben

bizde sevgilimle hergun bikaçkere mjaşıyom ama konuşamıyoz anca haftada bir offfff offfff..

bunu okudum uykum kaçtı kaydirigubbakcemile3
alla alla bende bakayım bi merak ettim CADIARZU

:1shok: allah allah aynı erkekten mi bahsediyo acep:uhm:

ay o kıza bi antipatim var zati hep şikayet ediyo diye ilgi istiyo bence ama yazıları okumak gerek:):)

ben baktımda mesajları aramadım hani zıt bişey okuyamadım okuyan var mı meltemim baktın mı

ay evet cicim zaten yazmıyonuz diyip kızdı yazmıcam dedi boşverelim bari:)

kendini kandırır ancak:)

Kendimi bildim bileli hoşlandığım X beye ben acıldım.Neymiş sorun ben dıılmısım sorun oymus, problemleri varmıs benle dııl hıckımseyle cıkamazmıs. Vs. bır suru yalan. Bunun uzerınden 5 yıl gectı unıverste bırıncı sınıftaydım ona acıldıgım zaman. Bu bes yıl ıcınde 3 kızla el ele gordum onu:) Hıc kımseyle cıkamayan X, anlasılan sadece benımle cıkamıyormus. Ama noldu gel gelelım ben akılsız kafam onu kafamdan hıc atamadım. Bugun bıle ona karsı bıseyler hıssedıyorum ıkımızde mezun olduk ve hala gorusuyoruz ve her seferınde bırbırımıze dokunmamak ıcın delırıyoruz ama sevgılı olma sansımız coktan bıttı ben onu baskalarıyla gordum ben baskalarıyla bırlıkte oldum. Kaderın cılvesı kı cok sık karsılasıyoruz. Ve sımdıkı elektrık cok daha yuksek 5 yıl oncesıne gore ama hala ne bır adım o atıyo nede ben.
Allahım hakkımda hayırlısını versın ne dıyım.

siteye ilk mesajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…