- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
benimde boğazım durmuyo ya sıkıntıdan ya hep evde şu kargoculara ne deniy ya bulamadım-tatlicadiarzu-
kız özlem 15 gün yerine 1 hafta gidin para yeter belki
ablası daha lise 2ama ben açıçtan çıkıcagım bu agustosu bekliyorum tam tersi akşam liselerine girceğim aynı okul gibi.. hem daha iyi hatta çokta daha iyi... açıktan olunca kitaplar eksik gelir sınav kötü geçer yok bu şu ... en iyisi akşam lisesi. ahh şu agustos gelse yapacklarımı bilirim ya ben... agustos gelse çocuk oyunlarınada başlıcagım inş.
buffy dizinin adıydı
Sarah Michelle Gellar demek istedim a.s.
hee baktım kız... sarısın hali değilde esmeri % 22 andırıyor :)
ağzımızı bantlasak iştahımız kapanır mı dersin kız :uhm:
yahu o kargocuların özel bi adı mı var ki :uhm:teslim alan kişi işte :uhm:
hee baktım kız... sarısın hali değilde esmeri % 22 andırıyor :)
evet agustos benim için yeni bir dönem oluyor... garsonlukmuş şumuş bumuş değil hep yeni girşimler yapacagım...
meltem boşver iştahı kapamak ne kız, sonradan tümden kapancak miden küçülcek... ye boşver ama az yemeye bak iradeni kullan bu işte. hem can boğazdan gelir haa :)
öyle geçmiyo kuşum ya:uhm:
kız ben bantıda yerim:roflol::roflol:
bence diyet yapalımsırnaşık şey ama ben bozarım yaw
bencede az birazcık ucundan
bu özleme:mymeka: kaydirigubbakcemile buda melise alsan da asi:mymeka: kaydirigubbakcemile
siz kim okul bırakmak kim zamanında okumassanız olacagı buuu sizi gidiler siziiiiii .. akılsız başın cezasını ayaklar çeker işte.. gerçi akılanmışsınız artık okuyorsunuz ama olsun zamanında bitirebilirdinizCADIARZU
benim niye canım sıkılıyor ya. ağlamak istiyorum ben...
benim niye canım sıkılıyor ya. ağlamak istiyorum ben...
kızma abla yaa ağlarım haaa senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?