Sevdiğini özleyenler buyurun

birde şu bir hatun var mankendi sonra şarkıcı oldu şarkının ismini bilmiyom tam '' çeksene elini kırcannn mı belimi '' diyen çıtırın ismi neydi ya ??? birde onu beğenirim... daha başka aklıma gelmiyor. yabancılardanda 2 tane ... erkek desen oda yok aklıma hiç gelmiyor :S

ben hep uzaklaşırım birisi popüler olursa. hayran olduğum kişinin güzelliği kadar kişiliği de önemli. ay hadisenin makyajsız halini gördükten sonra koptu bende ipler -tatlicadiarzu-

ayşe hatun önal. biraz salak ama cool bi havası var bende tutarım onu şakkıdı

kız ayşe hatun ünal o da battı yaw adı sanı gözükmüyo kırdı biri belini galiba:roflol:

öle vala hadise değil hepsi makyajsız kötü. ben acayip inceliyorum.. işte iki yabancı iki türk anca buldum benimkide hadise manyağı zevksiz:mymeka:... onun yerine kibariyeye hasta olsa okadar koymazdıkaydirigubbakcemile3

ay özlem alemsinkaydirigubbakcemile3

valla benimki bi kere bi tv yıldızına çok güzel dedide kadından iğrendimkaydirigubbakcemile3

idareten değiştirdim arıyorum şimcik yenisini

ay özlem kadının adı dilimin ucunda ama aklıma gelmiy ya ama genç değil kız eskilerden

ben o resmi birde hadisenin makyajlı şöle güzel fotosunu gönderdim benimkine... aradaki 7 fark ne ? bul bakalım diye mailine göndermiştim ... ama burdan küçük ya güzel gözüküo onu büyütünce görceksin.. birde bunun bir resmi daha var o daha kötü saçları böle süpürge gibi hatta

valla tatlı kız meltem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…