Sevdiğini özleyenler buyurun

napayım kahvaltı ediyom bir yandan ablamla konuşuyorum amca kızımla :)

teyzeeeeeeeeeeeeeeeee oldummmm hemde ikiz yeğenlerim
biri kız biri erkek.. çok güzel başladım bugün :)

tünaydıın

ay bende ikiz istiyorum hemde biri kız biri erkek olsun istiyoruuumm :çok üzgünüm:delikafadulden

tum kk ya gunaydınlar cumanız mubarek olsun kızlaRRR..

ŞAFAKIM = 22 hollleyyy:):)

bu arada meltem bende ikiz isityorum kaynımn var ikiz kızları ben netten test çözdüm evlendiğinizde kaç çocugunuz olacak diye üçüz olucak demişti:)

azönce aşkımı gördum nete geldi:)) hastaneye gitmişte sırasına varmış hemen nete gelmiş tatlım:)

çıkıcam birazdan dersim var 3 tee kahrolası derssssss oooff

nergisss meltemmm bu arada asinin ismini sizde öğrendinizmi varmıydınız ozaman siz:) MELıS miş asinin ismi ahahah

ay sizde olma ihtimali var o zaman benim kaynımın daha çocuğu yok ama yakın akrabaların ikizi yok iki tarafta da :çok üzgünüm:
nerde kız o test alkisalkisalkis

diyorum hiç doğal yoldan uğraşmadan tüp bebek mi yapsak çoğul gebelik oluyor ya çoğu sırnaşık şey hem kimbilir belki gerçekten olmaz da öyle yapmak zorunda kalırız :sm_confused:

o zaman hoşgeldin güle güle sırnaşık şey

kız yazdın hemen senaryoyu evlendikte çocuğumuz kaldı:1rolleyes:

ay annemle ablam deli misin diyolar zati
nası başetcen 2 tane çocukla bi de çalışırken kafamçokkarıştı

aman bakma böyle dediğime hayırlısı olsun Allah ne nasip etmişse o olacak yerimseniben

ay annemle ablam deli misin diyolar zati
nası başetcen 2 tane çocukla bi de çalışırken kafamçokkarıştı

aman bakma böyle dediğime hayırlısı olsun Allah ne nasip etmişse o olacak yerimseniben

aman sağlıklı olsunlarda alllah hayırlısı neyse onu yazsın :Saruboceq:

heralde kız 2 çocuk zor maddi manevi

neyseeee eee anlatın bakemmm ne var ne çoksüprizzzzz

ben facebooktan yaptım o testten canım.. valla sevgilim tarafında çok varmış ikiz bir aileden 2+2+3 varmış:)

inşallah bizdede olur bende çalışıcam canım evlendiğimde ama allah yardımını verir canım yaaa..benım arkadasımın komsunun bitane çocugu var ikinciye dogum yaptı üçüzü oldu valla hepsinede tek basına baktı çalışmıyordu evdeydi ama biz olsak hemen yardımcı ararız yanımıza..

aman sağlıklı olsunlarda alllah hayırlısı neyse onu yazsın :Saruboceq:

heralde kız 2 çocuk zor maddi manevi

neyseeee eee anlatın bakemmm ne var ne çoksüprizzzzz

karnım aaç daha yemedim bişi gideyim yiyeyim kuzular cokacimcoook
gözümü açar açmaz burdayım mirmirmirmir

üçüz mü:1shok:

maşallahı varmış kadının nasıl baktı şaka gibidelikafadulden

hadi sende karnını doyur öle gelalkisalkisalkis

sevgilimin ailesinde bianne babadan ilk çocuk ikiz ikinci çocuk ikiz üçüncü çocuk üçüz var sen nediyon:) buyudulermi hepsi birbinne benziyo düşünseene eheh ben okula gidice canım gece 10 a kadar dersim var

nassı yani toplam 7 tane mi:1shok:

senin ki kesin ikiz olur kızdelikafadulden

anam dersin uzunmuş baya

sevgilimin ailesinde bianne babadan ilk çocuk ikiz ikinci çocuk ikiz üçüncü çocuk üçüz var sen nediyon:) buyudulermi hepsi birbinne benziyo düşünseene eheh ben okula gidice canım gece 10 a kadar dersim var

ikinci öğretimmisin şekerim
ay kolay gelsin o saatte gidip gelmesi bile zordur üşenir insan yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…