Sevdiğini özleyenler buyurun

oLaibLir Canım vaLLa..
Bende girmiorum çoğu zaman Canım sıkılınca bi okuyayım diorum..
anam daha bi bunALıma giriom..
sonrada çıkıom zaten...

ay ne güzel maşallahhhhhhhhhhh:)

nişan değilde söz mü o neden meltem bişi sordum cevap yaz yahu bacına:)

Evet meLtemcim çok hakLısın vaLLa..
bende bişey yok ama aiLesinin içine girdim vaLLa..
ama çok seviorum aiLesini bana çok iyi davranıoLar..
çok şükür...

anladım kuzum bizimkiler askerden sonra nişan düğün hepsi olsun dediler nişan

uzun vadeli olmasın dediler neden dersen uzun hikaye:)

bende istiyorum askere gitmeden yaparız belki bakalım

ailedine girdim cnm nişanlı oolsam bu kadar girerdim ama gene nişan isterim ya yada hemen evlenim

hiç sorma meLtem aynen..
o konuLarı okudukça soğuyorum..
benimkine diom dioki ben yaparmıyım aşkım öyLe şeyLer hiç dio..
girme oraLara dio ...
Ne biLim aLLahım hakkımızda hayırLısını versin...

ben hiç soğumuyorum valla mutlu evliliklerde var aman girmiyorum bile şikayet edenlerin

kendindede kusurlar vardır kuzum:dilcikar:

hiç sanmıyorum ki orda olumsuz şeyler yazanlar evlendiklerinde de bizim gibi hayallerle evlenmiyor olsunlar fisfisfis
en son olarak şuna karar verdim ki herkes kendi kaderini yaşıyor sonunda, şimdiden olması sadece olasılık olabilecek şeylerin derdine düşmeye gerek yok.. herkes kendi hayatına, ilişkisine baksın, onu yaşasın :asigim:

ay yetişemiyorum yazılanlara şakkıdı

ay çok sevindim canım benim o kadar beklediniz ama tam değecek desene :asigim:

yanlış anlama sakın canım ama evliliğe erkenden bu kadar hevesli olman belkide ailenden kaynaklanıyordur ben yine de askerliği bitirsin derim nacizane çünkü bu sefer ev açacaksınız ama sen çok daha yalnız kalacaksın yokluğunda. hemde evliliği yaşadıktan sonra insan çok daha fazla özler yaa :asigim:

yok canım benim evliliğe hevesim aşkım yanımda olsun diye ya:asigim:

bende öyle diyorum giderse ben yalnız kalamamki ev açılcak kociiş yok ne gerek var demi
en azından nişan mı yapsak acep yapmasak mı bilemedim

kızlar demin üst komşumuzun oğlunun nişan tepsileri gitti çok güzeldi ya ona özendim heral

kızlar demin üst komşumuzun oğlunun nişan tepsileri gitti çok güzeldi ya ona özendim heral

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 deli

ya her daim hayatta bişeylere heveslenip durucaz zati boşver şekerim normal olan bu
ben çıkıyorum şimcik sonra görüşürüs artıkın :1hug:

cadılarrrr amma konuşmuşsunuz beaaa ben de evlenmek istiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm !!!!!
:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…