Sevdiğini özleyenler buyurun

merhaba a.s.
ben bi ara yazıyordum sizin topige.. yine geldım..her ayrılık vurdugunda burdayım zaten :))
eşim denızcı ve mayısın 4unde gidecek temuzun 25inde gelıcek kısmetse :Saruboceq: yine kıskandıgım denızlere ellerimle yollayacagım ( denızasırı gıdecek.. gorusemeyecegız.. (
içim hep buruk..geceleri ağlıyorum.. ( suan bile ağlamamak için kendimi zor tutuyorum (
bile bile lades dedım çok sevdım çok sevdık.. :asigim: fedakarlıgına katlanıyoruz ikimide..
yurtdısında karaya çıkarlarsa arıcak benı..yine uykusuz gunler beklıcek benı ya aradıysa duymadım die, tlfnum hep sarjda olucak bunlar onemli değil elbet.. ayrılık çok acı.. dayanılmaz..

ağri patnosa gıdıcek canım uc hafta sonra
senınkı neresınde nasılmıs oralar rahatmı sevdıcegın
benımde safak 389
mehtap 10hihoyyyt

nergisim gunaydın

canım benimkide patnos da:1shok:
Çok şükür iyi sevdiceğim
Muhabereci mi senin ki de

asi kız benim avatardan yapmışsın
zevklerimiz aynı dimek ki:icecream:

ay evet tatlım sonra senide gördüm ama sen çok uğramıyosun diye yaptım tatlım istersen değiştirebilirim

yoktum geri döndüm :)
sorun değil benim için kullan istiyorsan şekerim:)
nasılsın bu arada
bedelli işi geri çevrildi.izlemişsindir tv.de

evet canım dün onaylandı diyolardı bugün geri çevrildi diyolar aman ne yapalım çıksada biz faydalanamıcaktık zaten 83 diye sınır koymuşlardı:):)
döndüysen iyi ben iyiyim sen nasılsın uzun zmandır yoksun

bende iyiyim canım
bi ara sınavlar vardı
sonra taşındık netim anca bağlandı
falan filan..:)

aşkım mayıs 29'da geliyor inş izine heycanlıyım şimdiden :)
:asigim:

mhtap azaldı desene:1rolleyes:

hadi gözün aydın kızların şafaklar 20 le 18 ler ya ben senide öle sandımdı:tomato:

yok kuzum benim daha var
214 şafak
asicim ben çıkıyorum
aşkımla mesajlaşcaz:asigim:
öptüm seni iyi geceler
görüşrüz inş.

Bu mesajım özel ..Çünkü şu an 1000. mesajımı yazıyorum ve bilerek bu bölüme yazayım istedim..

Buradan şu an benden çooook uzaklarda olan kocişime 1000 .mesajımı armağan ediyorum ...

Seni çok seviyorum bal kaymağım ve şimdiden özledim :asigim:

Binlerce kez söylüyorum SeNi SeViYoRuMMMMMM::: : romantik ve özlemiş üye smili :

haaaaaa 1.5 cefasını çektim geldi askerden busefer bunalımlarını çekiyorummirmirmirmir nedir günahım ya allahım ya sabır.... delirmiş gibi birşey olmuş... göre kahvaltıya gelecekti beyfendi ortada söz var kendisi yok. uykuya daldı pöffff...

kızlar gelirken seviniyorsunuz ama daha çilesi bitmiyor :)
nergis gözünaydın yavaş yavaş yaklaşıyor .. hadi hayırlıısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…