Sevdiğini özleyenler buyurun

yok ayşe abla herşeyi ben yaparım kendisinin elinden pek bişey gelmez yardım da etmez artık bende sıkıldım kendime göre yapıom kendim yiom oda öyle ben salak degilim gelmiş baktım yatıyo keyfine dicek yok..

hoşbuldum canımm.

hiç sevmezdim evde öyle iş bölümü.

üç ayrı ev arkadaşım oldu ama hepsiyle de sorunsuz yaşadık.

iş bölümü filan da yapmadık

karşılıklı saygıyla ilgili bence.

alla alla
ne kadardır aynı evdesiniz
bu arada gel ev arkadaşı olak
senin gibi arkadaşa can kurban

ayşe can cım 1 yıl oldu bizde aynı evdeyız ama demmeki senın ev arkadasların sana söyletmeden iş yapıyorlarmış yada yardım ediyorlarmış ama bunda tık yok 5 te ders var sa 4 kalkar hazırlanır çıkar okula gider..canı istedigi ği zaman kendıneyapar yer bende salakmıyım ben ne zaman tencerele yemek yapsam oturup kurulmasını biliyo? artık bende kendime kadar yapıyorum oturuyp kendim yiyorum canım..evet dediğin gibi karşıklık lı bu işşler canım ama senı salak durumuna koymasına insanın canını sıkılıyor..

ahh ayşe abla keşke olsanda birlikte kalsak:)

ohh babasının evi sanki
rahatlığa bak.
evet biz hep beraber yapardık o nedenle sorun olmadı.
hala en iyi dostlarımdır üçü de.
ama seninki çekilmez
haklısın kızmakta.

ahh ahhhh mecburum artık bu çileyi çekmeye:) annem de diyo boşver sanki o yokmuş gbi davran sabret dio..artık bende öyle yapıyorum yoruldum çünkü..

yok ayşe can cım bu yıl ilk yılım ama sakarya ya geçiş yapmak istiyorum o yusden yaz okuluna kalıcam notları yukseltmek için işte ozaman tek basıma olucam çok şükür rahatlarım biraz:)lafamı dinlerim yanı sınıfta kalmmassam 1 yılım daha var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…