Sevdiğini özleyenler buyurun

hehhe tabi gelicek yawww kaydirigubbakcemile3

Ayşe ablaaaaaaaaa ve tüm özlem çekenler... (çok arabesk oldu sanırsam senağlama))

bugün sevgilim ditti....memlekete askerliğe başvuracak yarın..hemen yollamaya çalışacaklarmış, Mayıs sonu da olabiler, hem de uzun dönem senağlama

yurt dışına çıkmak istemiştik beraber ama olmadı, askerlik daha mantıklı geldi...oooooooffff

ilk kez ayrı düşüyoz...:a015:

aynen ayşe can offofff ne bielyim okadar değişik gelio ki anlatamam sana gerçi benhemen göremicem ama olsun oradan çıktıgını bilmekte guzel...

canım ben sakaryalım sevgilimde öyle ama ben kutahyada okuyorum kutahyadayım yanı oda direk sakaya yagidicek o yusden canım çünkü benım finallerim var

Günaydın CanLarım Benim...NasıLsınız bakaLım...

**** Şafak : 4 Ağrı ****** Bitiomu Ne beeekaydirigubbakcemile3

hoşgeldin bebeğimmmm
allah kavuştursun kuzum :teselli:

merhaba ayşe nasılsın yemin törenine gittik cuma günü.çok güzel geçti.ama sonrası çok zor oldu.bebek bir yandan ağlar biz bir yandan offf ya.hazıranda tekrar gideceğiz inşallah.eşim bankacı benim yine para işini buldu orda.şimdi daha rahat çok şükür

bende nişanlımı cok özledim aşkım seni cok seviyorum ama az kaldı yakında kavuşuyoruz bırbırımıze dügünümüze 1bucuk ay kaldı hihoyyyt

Aşkım biraz önce terhis kağıdını aLdı ..
çok mutLuydu canımın içi...
ee tabi bende çok mutLuyum..
En sonunda bitirdi askerLiği Gelicek az bi zaman kaLdı...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…