Sevdiğini özleyenler buyurun

ne olsun ablam herşey güzel gibi... biraz heyacnlıyım.. bugün tatile gidiyoruz... panik atak oldum çıktım 2 gündür.. heyacandan siz neyapıorsunuz kızlar.. hayat nasıl gidiyor .. şafaklar nasıl gidiyor...
gunicenciğim canım gözün aydın ola çekeceğin çok şey var geldiğinde heheheh

nereye gidiyorsunuz kaç gün

yediğin içtiğin senin olsun enlat hele neler yaptınız

anlatim.. şimdi ilk geldiğinde göremedim hemen ailesinin yanına kaçmış :) ama benim içim kıpır kıpır .. nede olsa bir buçuk yıl görmedim namussusu:1closedeyes:
öle sonra görüştük ettik ama gelmesinden baya uzun sürdü.. zaten ilk buluşmamız ilginç oldu. hani giden o değildi sanki :) biraz aptal gibiydi. tama birazı geçtm baya öyleydi
ee tabi sorunlu bu şimdi sonra kavga ettik epey görüşmedik felan. geleli nerdeyse 20 gün oldu ama ben onun yüüznü 3 kere gördüm senağlama onunda yanlzı kalması lazım. ya asker işte gelen kişi nasıl olur bende kehh kühh alttan alıyorum felan..

bugün tatile gitceğiz inş bir sorun olmassa telefonu bekliyorum bilet alcaz. hatta aradı canım ben çıkıyorum şimdi :) kızlar dua edin.. ben bir buçuk yıldır bu anıo bekledim darısı inşallah sizin başınıza.. mutlu olursunuz emiiiii hadi sizi çok seviyorum öptüm

Canım Valla Bi Öncekinden Deneyimliyim :jeyyar: Sevgilim gelmişti 3 ay önce hihoyyyt
Ama Kardeşime Söz Geçiririm Valla kaydirigubbakcemile3

guülçinim naber yaa hadi kardeşinde geliyo gözun aydın..

Canım benim.. Çok tşk ederim ya.. Evet Geliyo Sıpam :jeyyar:
Az önce aradı hediyeler almış yarın para gönder yolda kalmim diyo kaydirigubbakcemile3

dikkat et :jeyyar: :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…