Sevdiğini özleyenler buyurun

nurum şafağıda bitirdin anam şu finallerinde olmasa:ecrin_bebek:

cuk oturucak

nesem olsun artık okaa ordan çıksında rahat etsüprizzzzz

aynen yavrum yaaa agzın bal yesin emikaydirigubbakcemile3

olsun herzaman şükretmesini biliceksin buna şükürkaydirigubbakcemile2

ya günden güne nişanlımın yüzünü unutuyorum hergün biraz daha siliniyo hafızamdan hayali resimlerde olmasa hepten unutucam,yüzü hafızamdan silindikçe yabancılaşıyo bana yani sanki yabancı biri oluyo benim için yavaş yavaş,sonundan korkuyoru eminim oda bana karşı öyledir ve bi sene sonra nolur bu böyle bilmiyorum sonu korkutuyo beni acaba sadece benmi böleyim diyorum çok tereddütteyim sizede oldumu böle şeyler merak ediyorum...

Kızlarrr...

Bittiiiii bitirdikkk

Şafak Doğan Güneş.. Miniğim Ctesi Burdaaa Şeniz

banada öyle olmuştu canım.. bende çok üzülmüştüm..ama onu görüp sarıldıgında herşeyi unutuyorsun merak etmekaydirigubbakcemile2

kızlar demin ne oldu biliyomusunuz bi baktım sokak kapısı hafifi aralık:sm_confused: çöp dökmeye inmiştim

ben mi kapatmayı unuttum dedim ama çok korktumfisfisfis

kızlar demin ne oldu biliyomusunuz bi baktım sokak kapısı hafifi aralık:sm_confused: çöp dökmeye inmiştim

ben mi kapatmayı unuttum dedim ama çok korktumfisfisfis

Len Allannn Çatlağıı :mymeka: Kaçırcekler seni görceksin gününü kaydirigubbakcemile3

Len Allannn Çatlağıı :mymeka: Kaçırcekler seni görceksin gününü kaydirigubbakcemile3

delikafadulden deme öyle tek tek odaları gezdim korka korkadelikafadulden

kız beni kaçırılarsa gel kurtar fidye neyin isterlerse ver:roflol:

kuzum ne dicem sana şimdi kardeşin cumartesi gelmicek mi şafak doğan güneş

yarın olmuyor mubenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…