Sevdiğini özleyenler buyurun

Ooo çok şanslıymışsınız ablacım o zaman :))
ıkna etmeye çalışıyorum da adam askeriyeyi sevmiyo ki.. Çok disipline gelemiyo o.. Baba da asker onun o yüzden.. Ama şimdiki durumundan çok daha iyi olucak eminim.. Güvenceleri falan, maaşı düzenli, iş garantisi var.. Bilemiyorum ki.. Olsun diye başının etini yiyorum işte :))

Doğru diyosun ablacım da sivilde de iş hayatı çok zor.. Bir de benimki yeni mezun olduğu için çalıştığı fabrikada bütün angarya işleri ona yaptırıyorlar.. Gecesi gündüzü belli değil.. Öyle olsa en azından belli bir süre çekecek, zorlanacak sonra da sefasını sürecek.. Özel sektörde hiçbir şeyin garantisi yok ki.. :1no2:

aynen kuzum
ikna olmazmı kesin

Yumuşamaya başladı ablacım ya, annesini de araya sokunca iyice düşünmeye başladı.. ıkna olacak ben azimliyim :))

bekardık ozaman
tanışalı 2-3 ay oluyo dediki badem gözlü
sen öğrt sin,çok güzelsin
sempatiksin
beni bırakacaksın ben biliyorum
dedimki yok ben seni seviyorum
o zaman soyadımı taşı dedi
sadece nikah yapalım soyadımı taşı dedi
ne mutlu olmuştum

Ne güzelmiş :))
Birbirinizi çok ama çok seviyorsunuz belli.. Yoksa kim der ki 2-3 ay içinde benim soyadımı taşı diye.. Benim erkek arkadaşım da 5 ay sonra demişti.. Okuyordu o zaman.. Hiç ciddiye almamıştım.. Baktım adam ciddi ciddi koymuş kafaya alacak beni :)) Şimdi bu duruma geldik.. Allah'ım ilerisini de nasip etsin inşallah :)

Ablacım evlenince düğünüme bekliyorum vallahi şimdiden sözünü alayım :)

Edirne Keşan'da olacak .. Bizimkiler de oralarda oturuyor çünkü..
Valla o almazsa ben onu alıcam kaçışı yok :))

Biz toplamda 3.5 senedir birlikteyiz ama 2 sene boyunca hiç açılamadık birbirimize.. Hep çok iyi arkadaştık.. Çok zor oldu o yüzden açılmak.. Sonunda bir gün aldı karşısına konuştu :)) ıyi ki de konuşmuş.. 1.5 senedir de sevgiliyiz.. Ailesiyle tanıştım 6 ay önce.. O benim annemle tanıştı 4 ay önce.. Bi babam kaldı o da çok zor :)
Ama iyi ki diyorum 2 senelik bir arkadaşlık süreci geçirmişiz.. Birbirimizi çok iyi tanıdık objektif olarak.. O yüzden hiç sorun yaşamadık Allah'a şükür.. :) Öyle işte :)

Sana da maşallah ablacım :)
Sana da günaydın cicikız :) Aşk hayatımı gözler önüne seriyordum ben de kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…