Sevdiğini özleyenler buyurun

''Kadınlar ağlamak için bir erkeğin omzuna ihtiyaç duyarlar.. Ama başı dolu kadınlar, erkeğin omzuna ağır gelir...

Erkekler kadında kontrol edilebilir zeka, kontrol edilebilir başarı,kontrol edilebilir yetenek ister. Yani kadının sahip oldukları, erkeğin kontrolünü aşmaya başladığında ilişki biter..."

slm kızlarrr.. özlemim çok üzüldüm ömründen ömür gitmiş 7 yıl agza nekadar dolu geliyorki yasadıkların var sonuçta sen onu izni olmadan bekledin senın onun yaptıgına bak şerefsiz yaaa hayırlısı olsun canım kalan sahalaar bizimdir dedigin gibi..

oyyyy sıkılma kuzum neden sıkıldın anlat bakayım:1hug:a.s.

canım sıkıldı bugün çok ya sevgilimi istiyorumsenağlama

nedense canım çok sıkıldı bugünbenneyaptımki

neyse cicim beni boşver benimki can sıkıntısı senden naber mesaj attın mı kuşum:)

görüşüyorz canım işte ama malesef bu hafta sonu sınavlarım yoktu ama gelmedi malsef.. istese gelebilirdi ama işte dayısının oğlunun nişanı varmış falan filan işte..

sen gidiversen

askerden gelen o gerçi demiyorum ki senin gitmen gerek onun gelmesi gerek ama

sen gitsene güzellm nasıl dayannıyosun

o nasıl dayanaıyorsa bende öyle dayanıyorum canım..eger o dayanabiliyorsa bende dayanırım:dilcikar:

mesajlaşıyoruz bakalım dediğin gibi yafrum dayanamadı galiba uçak biletinden girdi havaalanındaki servisten çıktı ve her mesajında aysu diye hitap ediyor bu da geçer :1rolleyes:

bazen beni boğuyorlarmış gibi geliyor canım aşkın gelince biter bu stres inşallah:içelim:

mesajlaşıyoruz bakalım dediğin gibi yafrum dayanamadı galiba uçak biletinden girdi havaalanındaki servisten çıktı ve her mesajında aysu diye hitap ediyor bu da geçer :1rolleyes:

geçer kuzum geçer dayanamaz sende azıcık sıcak sıcak konuşuver hemen geçeralkisalkisalkis

bazen beni boğuyorlarmış gibi geliyor canım aşkın gelince biter bu stres inşallah:içelim:

kuzum benim sevgilim daha gitmedi ben görmeye doyamıyorum

o nasıl dayanaıyorsa bende öyle dayanıyorum canım..eger o dayanabiliyorsa bende dayanırım:dilcikar:

ay kızlar ne inatsınız ben mi çok

geyşayım ki yahuben hiç dayanamam yahu kurban olurum ben ona:asigim:

asicim dayanamam diyorsun evet bende dayanamam ki ben hiç inatçı degilim ama ben sadece fadakarlıklarımın karşışlığını istiyorum..ben onun yerınde olsam 2. gun burada sevgilimin yanında biterdim ama o gelmedi ben onun herşeyi yapabiliyorken neden o yapmasın işte o yusden o dayanabiliyorsa benda dayanırım canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…