Sevdiğini özleyenler buyurun

ya ben konu açtım ah erkeklerde işte sevdiğimi çok kıskanıyorum belli ediyorum diye

ordada işte belli eme filan diyolardı ben orda bi örnek verdim aklıma bişey gelmeyince işyerine yeni kıız girse kıskanırım dedim ama sanki gidip yakasına yapışmışım gibi..

kadın hemen hastaık bu dedi bana okadar beynim yerimde yapçağım kıskanırım sonra alışırım ne olcak kendimdeyim okadar.. benim amacım zaten benim kıskançlığımı konuşmak değildi

herkes eşine nasıl davarnıyo onu paylaşalım dedim o kadın gelene kdar herşey normaldi

geldi sinirlerim tepeme çıktı ama bu kadın hep böyle

nerde yorum yapsa kesin alakasız bişey sokuşturuo araya

evet canım bende onun farkındayım o nun gibi bitane daha var ismini vermıyım şimdi butun yorumları igleyeci ama kimse takmıo onları boşver sen rhat ol topiğinde hayırlı olsun canım:)

evet canım bende onun farkındayım o nun gibi bitane daha var ismini vermıyım şimdi butun yorumları igleyeci ama kimse takmıo onları boşver sen rhat ol topiğinde hayırlı olsun canım:)

aynen canım bi kaç tane var böyle sivri ilgi çekmeye çalışanlar.
gıcık ya ne sanıyosa kendini.:)

sağol canımcım ben paylaşım olsun diye açtım öyle:)

neyse şimcik gelelim sana heyecan varmı heyecan canımcım nasılsın bakayım
az kaldı kaçta binicen nurum

22:45te binicem canım heyecan var yaa olmazmı böyle salak gibiyim arada bi titreme gelio içimeee offf çok kötü bi heyecan bulülülülülülü

oyy kıyamam sana allah içinize sindirsin peki nerde olcaksınız bi kaç gün birlikte olcaz yazmıştın?

heralde canım ya artık geldiğinde mutluluk haberlerini alıcaz kuzucum

valla bilmiyorum canım sen gel yeterki dedi nerede kalcas dedim sen düşünme ben ayarlıcam herşeyi dedi 1 gun bile olsan bana yeter canım ya fazlasında gözum yok:)

sorma şekerim yaff sınavım var c.tesi nefes almadan çalışıyorum
tabi yumurta deliğe dayanınca aklıma geldi çalışmakkaydirigubbakcemile3
ama midem bulandı oku oku nereye kaaa

aöf işletme 1.sınıfım daha
okumanın yaşı yok
halbu ya bende 23 yaşındayımkaydirigubbakcemile3

aman duyanda çok yaşlı sanır kuzum ya daha gençsin okursun tabi ne olucakkaydirigubbakcemile5

oğluşun napıyo bakem hemen bi kız doğursam da alsam onu kızıma:)

dedesüylen parka gittiler ablası

hadi kıss elini çabuk tut fazla yaş farkı olmasın kaan haziran 12 de 2 yaşına girio seneye evlensen 1 sene sonra çocuk yapsan 5 yaş fln fark yapar :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3

aynen ha olsun kız 5 yaş fark normal kızla erkek arasında benim kız 20 yken senin oğlan

25 olur:) adınıda sen koyarsın kızım kaynanam koydu der herkeslere:roflol:

yok ya ozman bende kardeşime alırım yahu ama kızıma almanın tadı başka olucak kızıma alıcam kaanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…