Sevdiğini özleyenler buyurun

slm dostlarr.benim sewdiğimde askerdee.izne geldiğinde söz yapıcaktıkk.şuan izinde.ama benim askerim deil artık senağlama .çünkü babam şiddetle karşı çıktı olmaz diee.ona söleyemedim bunu.sebepsiz yere ayrıldım sanıoo.hala onu çok sewiorumm.we çok özledimm :çok üzgünüm:

yok cnm bnm izin 15 inde bitiyor
ayın 2sinde gelmiş
off çok çabuk geçiyorr zaman yav

aldım bilee gönlünü saol cnm benm:)

Tugba_Nur1 22 gün ha:)
hadi hayırlısı biran önce allah hepimizi kavuştursun
amaan yaaa 15 inde nasıl a yrılcam sonra 4 ay daha beklicem yaaaa:''(

hadi ya çok üzüldüm cnm yaa. inş. baban biraz daha düşünüp senin hakkındaki en doğru kararı veriir
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm

saol canım.ama 5 aydır hayırlısı demekten başka şey yapamıorumm.unutmam gerektiğini biliorum ama unutamıorumm.

hahah ayy yeşilll ilahi:) bende diyomki dun sevgilime bana diyo sen çok zayıflın ltfen kilo al bende diyomki sende 15 ay askerlik yapsaydın bak böyle ebnım gibi çıta olurdun diyorum nasıl gülüo:) ömrümden ömür gitti diyorum 15 ay el memlkette yat kalk sürün:) çok gülüo ben öyle diyince sen beni anlamışsn dio:)

hahahaha :roflol: valla sorma sürünüyoruzz canımmm zor bu askerlik

yok cnm bnm izin 15 inde bitiyor
ayın 2sinde gelmiş
off çok çabuk geçiyorr zaman yav

aldım bilee gönlünü saol cnm benm:)
''(

önemli değil tatlım yardımım olmuşsa ne mutlu:CüvCüv:

aldıysan sorun yok şekerim ahhh aşk ahhhh:):):asigim:

niye asicim sorun nedir:teselli:

ay bilmiyorum ki off canım sıkkın bu aralar:sm_confused:

ayyyy yeter yaaa nefret ettim askerlik konusundan hele bi gelsin askerlik komutan iştima gibi tüm sözcükleri çıkarıcam lügatımdan bidaha duymak istemiyorum aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyy yeter yaaa nefret ettim askerlik konusundan hele bi gelsin askerlik komutan iştima gibi tüm sözcükleri çıkarıcam lügatımdan bidaha duymak istemiyorum aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaydirigubbakcemile3 ben devamlı asker kamuflajıyla dolaşcam karşısında beni kesin keserr öle yapsam :roflol: Şaka bir yana gerçektende öyle katılıyorum vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…