izmirlim okadar haklısınkş canım senı çok iyi anlıyorumdavanda haklısın bacım:enbuyukkk:
ben de dün köydeydim babamın ayagına 4 5 cm kadar küflü tel girmiş acilen şehre geldik acile gittik tatonoz vurdular agrı kesisi felan neyse eve geldik babam dedi ilaçı al kızım indim carsıya bizim pasada arkadaslarıyla neyse mja ttım babama ilaç alıcam senıde göreyim 5 dk diye..onun bulundugu yerdeydim o anda..ama ilaçı almak için ilerliyordum enfazla 2dk lık ileri biryere gittim..nerdesin dedi dedim eczanedeyim cvp:bana buradayım diyorsun sen nereye gidiyorsun neden benı çıkartıyorsun!! dedi..DEDİM CANIM BURNUMDA KALBİNİ KIRMIYIM şeytan dedi görmeden çekgit yine dedim kavga meselesi olmasın çıkıcakmısın gidiyimmi dedim gel yazdı baktım cvp yazmadan önumde bitti sırıtıyo biliyo çünkü hatasını dedim hatanı bılıyorsun degilmi dedim hayır dedi dedim ben senı görmek için gelmedim ilaç almaya geldim sen buraya kadar çıkıyorsun yanıma gelmiyorsun dedim..bana ne dese begenırsınız?e nede olsa arabaya binmek için buraya gelicen?(ki eczanenın de önunden araba geçio)ya dedim oradan binip giteydim ince düşün biraz dedimklava: ERKEKLER BÖYLE CANIM DÜZMANTIKLAR!!.. ama sen biraz arama sorma akıllansın biraz yaptıgı hatayı anlasın!!
son 22 saat :))
Ayyy canım benim de son 24 saat :) delikafadulden
geldimmmm delikafadulden
şükürler olsun bir dönemi daha bitirdim sonunda sositososito
ah bir de şu yolculuğu bitirsem de aşkıma kavuşsam :Saruboceq:
Saol bitanem o gelmiyor ben gidiyorum zemuszemus
aa çok sevindim canım yolculuk ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?