Sevdiğini özleyenler buyurun

biten: 322

kalan:128

ama ya tam bende bilkmiyorum değiştiriyo sürekli bi öğrenme süprüz yaparım bleki diyo ama onun elinden şafak kağıdını aldım çözmeye çalışıyorum nbüyük gayretle)

ahh bitanem ahh yine 13 gün sonra yinee iyi geceler aşkım demeden sesini duymadan gene sıkıcı geceler başlıyor bitanem
nolur allahım şu 128 gün geçsin yalvarıyorum
tükendim artık...
hasret çekmek ne zormuş bitanem...
sen bana yaşamayı öğrettin sevmeyi sevilmeyi mutlu olmayı hasret çekmeyi öğrettin...
hayatımda olduğun sürece nefesimdee olduğun sürece ben varım hayatımm...
ölümde ve ölümsüzlüktee bberaber olmak dileğiyle meleğim
tatlı rüyalar...

kızlar ben yavaştan kaçayım daha 1 1 bçuuk saat müzik dinlerim..
belki 2 saat gene stres olmaya başladım ne çsaabuk geçti 13 gün anlamadım ki ya uffffffffff

kızlar tatlı rüyalar uyuyanlarada tatlı rüyalar :) yarın anlatın güzel rüyalarınızı
aşklarınızın rüyalarınızı güzelleştirmesi dileğiyle
iyi geceler...
askerim hayat anlamım sanada iyi gecelerr... sei seviyorum..

İyi geceler kızlar..Herkese "aşkıyla aşk dolu" rüyalar:asigim:

"Özlüyorum seni hayatım..Çok özlüyorum..Şükür bugünü de bitirdik"

ŞafaK:144

gunaydın canlarım.. dün gece konuştuk sevgilimle.. 2,5yıldır ayrılık birkere bile düşünmedik ama ben olmıcaksa bitsin dedim.. bana evlilik benim için uzak dedi.. bana göre degil dedi.. seninle evlenmeyi istiyorum ama zaman veremem sana dedi.. bende olmıcaksa artık bitsin dedim aglayarak..oda bana izin ver düşüneyim dedi.. ama sonucunun farklı olacagını sanmıyorum..hakkımda hayırlısı ne ise rabbım bana onu versin..

Kıyamam yaa nasıl düşünmüyormuş..Sende hemen yarın evlenelim demiyosunkii .3sene sonra evlenin ama adım adım qidin .Askerliğide bitmişş hiç yakıştıramadım valla ... Üzülme canım ya sanki çok meraklıymışsın qibi bide beyimiizi ikna etmeye çalısıyoruzz.Asıl onun seni ikna etmesi qerekiyoo hıhhh ...
Bak guzellerquzelım hemen ayrılık dusunme cok zor olucak cunku..
Kararı hala evlenmeyı dusunmuyorm derse...Tmm hayatım sorun yok beklerım de ve uzaklas ondann mumkun oldukca kostursunn pesındenn..Baktınkı eskı ilqi alaka yok o zaman ayrılırsın canım hakkında hayırlısı olsun...

Günaydınn kısçeler =))opuyorumnanaktan

bitanem başka ne yapayımki bende öyle dedim ben seninle şuanda evlenelim demiyorum zaten 3sene sonra de be senı 3sene daha beklerim dedim .. ama o ben sana zaman veremem diyo..ben yerımde kim olsa aynı şeyi yapar diye düşünüyorum..

Sonuna kadar haklısınn ...Sen o kadar bekle beklee adamın cevabı zaman veremem olsunn..ınsan bi gönül almaca yyapar en azından..Du bakalım düşünsünde belki bi süpriz cıkar altındann..
Bu konuda sakın tavizz vermee ...

Olumlu düşünelim olumlu sonuc alalım =)
Acaba nasıl bı evlenme teklıfı etsem dıye planlar yapıyoda olabılır hani =)
opuyorumnanaktan

Nurcum sıkma canını gerçektende herkes senin gibi yapardı....
Nedemek ben evLenmeyi düşünmüorum oLdu Canım...
Madem böyLe bir düşüncesi vardı seni nie oyaLadı...
evLenmeyi düşünmeyen pLanLamayan biriyLe birLikte oLsaydı...
kaybedende o olur sen değiL...
Sen en doğrusunu yapıorsun...

sagol bitanem ben böyle düşünüyorum inan bu konuların kız oldugum halde ben konuştugum için okadar utanıyorumki.. sonuçta onun konuşması lazım ama taviz vermıcem kesinlikte bana bizaman ya vericek yada bu iş burada bitecek..

ben ders çalışıyorum kıslar o yüzden bakıp çıkıyorum arada
kendinize iyi bakınnnn klavyeleriniz zeval görmesin emii a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…