Sevdiğini özleyenler buyurun

cnm bnm çok saol daha iyiyim sizin sayenizdee :)
tşk ederim

lafla peynir gemisi yürümez...seviyorum seviyorummm:asigim:kuru kuru yok öle
seviyosan ispatlarsın..askerliğinide yaptın ne bekliyosun?derdin ne?
hemen evleniceksiniz die bir kayde yokki..gelinir,istenir,bir söz kesilir,ve o zaman dediği şey o zaman belirlenir...
kimse hemen evleniceksin die sık boğaz etmiyo
sen ou askerde beklerken iyiydi ama,kafası rahattı tabi..sevenim bekliyenim var nası olsaee zorluk bitti kafası rahat tabi
annen çok haklı bence,şapkanı önüne al ve çok çok iyi düşün..umarım hakkında hayırlısı olur gerçekten çok can sıkıcı

canım annesi dediki askerliğini bekledin dedi okulunuda bitir hayırlıs ile dedi ama bunu benımki diyemiyo anlamıyorum neden diyemiyo ben ondan gelsin beni istesinlerde demiyom ama bi laf desinki bana okulun bitince gelices yada yıl başında gelices şu işlerimi bi toparlıyım desin ya desin bişey ama desinmafoldumben

87 dogumluyummc canım ben..

ayle abla annem haklı biliyorum ama cihan laftan anlamıyoki olacak ben sensiz yapamam diyo ama zamna söyleyemiyo bilmiyorum neden n eyapamlazım sizce

canım sevgilinin yaşını sordum ben
yani evlilik için kendini hazır mı hissetmiyor acaba
neticede ruhen de madii anlam da da bir birikim gerek
bundan mı çekiniyor
bide zaman vermiyor derken atıyorum 2-3 sene için de
tarzında bişey mi söylemiyor
çünkü bi bakıma o da haklı sana seneye evlencez dese olmaz da
cidden üzülürsünüz ikinizda
zaman vermiyor derken kastın nedir

oooooooooooooo keyifler gıcır tabiii
ablanız yatar kzularım

erkencisin ablam..
iyi gecelera.s.

zaten senin demen gerekm,yo gülüm,onun demesi lazım,ayrıca madem öyle nie annesi size geldi askere gitmeden önce,hadi seni heveslendirmesinler die gelmiyolar desem,askerden önce nie geldi..o heveslendirme olmuyomu..ayrıca okul bitince olsa ne fark eder,alt tarafı söz yani..hee okulun biter oda maddi olarak bişiler yapar bi kaç sene sonra zaten anca olur evlilik..

işte hani bişey dese diyorum dun akşam dedim annemle aranızda kalmanızdan bıktım dedim ne seni atabiliyorum nede anneme rest çekebiliyorum dedim.. bugün de konuşucas dedi bu gece arıcak artık bilmiyorum ama kafanda bi zaman belirle öyle arabeni dicem

oo yaşı da yerindeymiş baya
şartlar olgunlaşmış yani adım atsın enişite bey :1closedeyes:
yoksa vermiyoruz seni öle seviyorum falan dinlemiyoruz
:dilcikar:

valla böle kafa karışıklına benim aklım ermez..bi insan kararlıdır kendinden emindir..neyse...
hakkında hayırlısı diyim..üzülme:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…