Sevdiğini özleyenler buyurun

küçük oğlu o zaten kıs delikafadulden
Allahtan annesi yoktu evde rezil olurdm vallaaa
tarihe geçti artık yapcak bişi yok :)
bide menemen yaptk beraber ama o güseldi
gerçi o yaptı ben tek karıştırdımzemuszemus

Benimkide küçük oğlann kızz =)
Tekne kazıntısı bütün ilqi üstündee =)

Başımı çok ağrıtıcak çokk =)
opuyorumnanaktan

betüşümmm bende istiyom öleee şekilli şafakkmafoldumben
yaz bacım yaz şafak 44:lepi:

bu arada seninkinin terhis tarihi ne benim eşim 7 ağustosta biniyor uçağa kısmetsse:Saruboceq:
Yazının altında kucuk yazıyla yazıyorya sitenin adı oraya gir yaz iştee gızzkaydirigubbakcemile3
Benimkinin 26 temmuz ama erken çıkış alabilir yol durumuna göre bakıcazyerimseniben

Bananneeeeeeeeee bende ısterım sen ıstıyosann =)
kaydirigubbakcemile3 bedne istereeeemmmm
:asigim:çok az kalmış gözün aydınhihoyyyt

ayy sağol tatlım heycan bastıı:kedi:

aşkımmm geelll artıkkk....zonguldak'ın yolları taştan sen çıkardın beni baştan...kaydirigubbakcemile3

istanbuL sana hasret...istanbuL seni çok özLedi...

asL'nn Hsanı

merveee gitmedin demekhihoyyytnapıyosun bacımzemuszemus

Anacımm sizsizz duramıyorumkı =)opuyorumnanaktan
Alt katta tadılat başladı 2 qündür banyoyu tuvaletı kırmaya calısıyolar .Odalara daha sıra qelmedı du bakalım bu gıdısle bıkacgun daha gırebılıcem =):lepi:

Napım canum senın kurlerı uyguluyorummm işede yaradıı =)
Biraz daha iyi suratım =)

Kızzz son 3gün perşembe qelıyor askıtomm =)
:teytey:

ya ben okudum yogurt sürün diyorları yüzünüze allahım birdaha asla yapmam yüzüm mahfoldu yaaa...

ya ben okudum yogurt sürün diyorları yüzünüze allahım birdaha asla yapmam yüzüm mahfoldu yaaa...

Benım stresdenn suratım ıgrenc halee qeldii....Ben bıle ınanamadımm...Kabardı ıltıhap ıltıhaplı sıvılceler cıktı ıy iğrençtii.....Neyse bıraz söndülerr .İdare eder şuan...Yok yoğurt felan sürmem yağlı zaten yoğurt gözeneklerı tıkar...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…