Hayırdır abla aşerme durumları felanmı yoksa:CüvCüv: zemuszemus zemuszemus
ayşe abla ya benı gelecegine dahil edersin bana bi plan yaparsın önüme koyarsın dedim yada ayrılalaım dedim bitsin dedim oda bana zaman ver düşüneyim dedi ya hala düşünüyo dana:) aman düşünsün artık takmıyorum kaybeden o olacak ben degil.. perşembe günü kütahyaya gidiyom zaten arkamdan el sallarzemuszemus
selam kızlarrr
yok be kuzum nerdeeee
kuzum benim,anne olmam şu an imkansızmafoldumben
Konuyu bilmiyodum çok üzüldüm ayşe abla ama çokda ümitsizliğe kapılacak bi durum değil bencee buu senin yaşadığını çoğu insan yaşıyor ve tam senin gibi mucizelere inanmayı kestikleri anda mucizeler gerçekleşiveriyoryerimseniben nolur ümidinizi hiç kaybetmeyin badem gözlünle Şeniz Allahım gönlünüzdekini versinn:Saruboceq:
bizim ilk kürtajda fazla kazınmış
bu nedenle tutmuyor kuzum
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: çok üzüldüm yaa ama olsun bir mucizee var yinede bencee abla. benim yengeminde ilk doğumda baya hırpalandığı için çocuğu olmuyordu 13 senedir ama şimdik hamile kaldı umudu kestikleri anda hemdee yerimseniben
Acemılık kucuk yalı kenan evren kıslası ıstanbull
Usta tekırdag corlu ablacımm =)sositososito
lmaz:
ikinizinde askerleri trakyada heeee
bizim ilk kürtajda fazla kazınmış
bu nedenle tutmuyor kuzum
nisanım hoşgeldinnn
rabbim badem gözlümü bana bağışlasın
N€RGİS;7600454 .!.:ablişş geldim iştee nasılsınn uzun zamandır görüşemiyoz:)))
nerlerdesin kuzum yaaaa
özledim valla
nasılsın bebeğim
N€RGİS;7600716 .!.:iyiyim canım ablam sağol finallerle uğrasıyoduk ondan giremiyodum. sen neler yapıyorsun enişte izine geldi galiba görüşmeyeli :) walla bende özledimm :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?