Sevdiğini özleyenler buyurun

Ne güsel herkesler toplandı ama ben uyumaya gidiyorum balparelerim yoğsam bayılazayım....

Bugün bite finaller sağolsun, kızlar ne olur Büt'e kalmiyim yaa...

Öpüyorum koccamannnnnn.......
mirmirmirmir :teytey:

Ne güsel herkesler toplandı ama ben uyumaya gidiyorum balparelerim yoğsam bayılazayım....

Bugün bite finaller sağolsun, kızlar ne olur Büt'e kalmiyim yaa...

Öpüyorum koccamannnnnn.......
mirmirmirmir :teytey:

öpüldün edirneli heheheh

costu topic costuu :dance:

nisan'ım hakkında hayırlısı olur insallah gülüm cok calıstın insallah basarıyla gececeksin hepsini :lepi:

April kendine dikkat et cnm tatlı tatlı rüyalarrrr...

ablam ewt gözlerin çok güzel gözüküyor tekrar tekrar fotolara bakıyorum daa nazar değmesin maaşallah ... :1hug:

hevinim uyanınca söz öpücem senin için kaanı__Şeniz

cicikızım seni kıskandım walla bende bekarken burdaydım evlenince istanbul sınırı sayabileceğim köy gibi bir yere gittim özlüyorum buraları şimdi...

kızlar dışarı çıktımda unutmuşum burdaki çıtırları herkes şort giyyo yaff cillop gibi bacaklara bakmaktan gözlerim şaşı oldu wallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugün Ferhat Göcer'de Ibo var
artık tüm aksam hep beraber

van tu tri foroooo :teytey:

deriz :roflol:

costu topic costuu :dance:

nisan'ım hakkında hayırlısı olur insallah gülüm cok calıstın insallah basarıyla gececeksin hepsini :lepi:

hakikaten çok çalıştılar topiğimizin öğrencileri
mervem
nurum
aprilım
aysu ile oges tembel :roflol:

annem mutfakta mücüver yapıyor ahhh ah kokusu buraya geldi walla=)
acıktımmirmirmirmir

mücveri dün akşam yedm bayılırm ben de kıss
şu an sevdigimin evi de senin oldugun yerde :))
leventten sultanbeyliye gittiler
bilirsin oraları
attan inip eşeğe bindiler :)))
kendi evleri ama mecbur yane bahceli fln
evlenince beklerim levente bacımmm

Hoşbuldumm balparelerimmm =)

Kızlarr nabıcam ben şimdiiiii i.....Beyaz converslerımlee beyaz cantamı makınede yıkıyım dedımm çantanın şekli kaymışşşşş içinin astarının dikişlerii atmışş alt kısmında sert durması gereken yerdekı kartonmu nedırr parcalara ayrılmıssss...Furmuarsızdı yazlıık oldugu ıcın ustu acıkk tıı ....Kullanılmıycak gıbı deıl amaaa eski halındenn eser kalmamıss...Conversler desen temız olmamıssssssssss....

Çantadan qeçtimde ayakkabıları qenemı yıkasamm nabsammm =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…