Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızlarr resmenn bittimm bütün hevesim qitti kursağımaa dizildiii =(
Çok mutsuzummmmmm aradı az önce 12 de gıtmıcem sizin eve 1de gıderım senın gelmene yakın dedımm...
Ses değiştii bi ton trıppppp bide bana diyo yabancıylamı konusuyosun dıye.....Çok mutsuzumm yaa içimde kötüü bi hisss gitmıycemm ıstemıyorummmmmmmmmmmmmm.Onuda görmek ıstemıyorumm bencıllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

canım 12 de git sende üzülmüş demekki sen öyle diyince oda senin kadar heycanlı büyütmeyin bu kadar yahu:teselli:

canım 12 de git sende üzülmüş demekki sen öyle diyince oda senin kadar heycanlı büyütmeyin bu kadar yahu:teselli:

Bikaç qün önce özellıkle konusdumm qelmıycemm sen benı qormeye qel yarım saat goreyım senı sonra gıt aılenın yanına dedımmm..Bugun hiç konuşmamışız gıbı gıt dıyoooo.. Benım düşüncelerım bu kadarmı değersizzz.....

Nolcak ben qidicemm boş boşş muhabbet edicezz... Büyük ıhyımal babası evde olmuycak abısı uyuyo olucakkk..Ablası zate qelırmı bılmıyorumm... Annesıyle oturup dızı ızlıycemm...Askım qelıcekk hosgeldınn sarılamıycam bbılee doyaa doyaaa.....

Yemın törenınden sonrakı evcı ıznınde bunu yaptı..Dagıtımda bunu yabtı....
Şimdi izindede bunu yapıyoo..
Benım kafamdaaa daha farklıydııı....Ne kadar değersizimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Şimdiden her dedine evet dersemm sonra nasıl önüne qeçicemm kendısı dusunmesı lazım değilmi allah aşkınaaaaaa...

Son düzenleme:
öyle düşünme merve yaaaaaa...vardır onunda bildiği ama sen haklısın çünkü bende biliyrum o sarılamama olaylarını ki benım sevgilim gitsekte odaya çekerdi beni öyle sarılırdık doyasıya anlardı yani beni sagolsun kendide söylerdi zaten.. ama sen kendi düşüncende taviz verme ..

Canım onu bildiği ne biliyomusun...
Bu qelıcek evee onlarla görüşcek bensız duramaz bana qelmek ıstıycek annesıde qelır qelmez kıza gıdıyoo bu kadar anneymıısım annesını bukdar sevıyomus dıcek..

Benımkınde akar sular durcakk bana qelemıycek beklemek zorunda kalıcak felan felan vsss böle gıdıcek.....

Diğer ilk görüşmelerde ne kdar zorlandım sarılamadım düşünnnn ..Gözlerının içine bakamadım..Yanımda oturuyoduu ama dokunamıyodummm içimden qele qele böle seslıı seslıı hosgeldınn bıtanemmmmm dıyemıyorum özledım dıyemıyorummmmmm. Uzaktan izliyodum onuuuuu .....Ki 1hafta dağıtım ıznınde 1 kez bıle başbaşa kalmadıkkkkk ıkımız yalnız görüşmedikk..Neden dıyceksınn butun planları aılesı yaptı yemeklerdı gezmeklerdıı onlara hayır dıyemedıı..Bıde maddı bakımdan onlardan istemeye çekindii .Banada bısey dıyemedıı aklı gıttı ....Aynı seylerı tekrar yasıycaz emınımmmmmmm...

canımmsın ya cidden üzüldüm.. ama nolur üzme kendini oda napsın annesi öle derse diye düşünmüştür geldiğinde tüm sevdiklerini yanında görmek istemiştitr?
siizn bide sanırım izin olarak ilk izin?
çok doğal bi anda onun bissürü seninlle ve ailesiyle ilgili pplanı vardır
üzülme lütfenn :1hug::1hug:

Saol qizemimm aradı aldı bırazcık qönlümü şimdi biraz daha iyiyim ama genede buruk..
ınşallah 2hafta boyunca bu konular yüzünden aramız bozulmazz onu cok sevıyorum..,,
:asigim:

aaa kandilmişşş herkesin kandili mübarek olsun ozmnnn
dualarınız kabul olsunnn
mervişko noldu ben pek anlamadım ama anladıgım kadarıyla ailesi yanında olmak zorundasınız
annesi senin yanına gelse laf yapan biri herlhalde
idare etceksnz bacım nabalım

ama annesinde suç.. benım kaynana olucak öyle demez valla git gör kızı der oda benım gibi bekledi seni der.. ozaman siz dışarda buluşun al onu sonra birlikte eve geldin?

ama annesinde suç.. benım kaynana olucak öyle demez valla git gör kızı der oda benım gibi bekledi seni der.. ozaman siz dışarda buluşun al onu sonra birlikte eve geldin?

Haklısın canım aslında annesi öyle bi kadın değil oda git der en azından ben öyle tanıyorum ben yokken benımkını yiyosa bilememm...

Bende en azından dışarıda buluşup öyle gıdelım dedimm yok dıyoo evde karşılıcakmışımm =(

ben olsam hay evinedeeee sanadaaaaa derim:) tövbe tçvbe yaaa acaba sanamı bi süpriz hazırlıcak sen nişanlıydın demi benmi yanlış hatırlıyoum?

ben olsam hay evinedeeee sanadaaaaa derim:) tövbe tçvbe yaaa acaba sanamı bi süpriz hazırlıcak sen nişanlıydın demi benmi yanlış hatırlıyoum?

Yok tatlım nişanlı değilizzz ama 4,5yıldır bırlıkteyızz aıleler biliyolarr ama benımkıler bıldını çaktırmıyoo ..Karışıkk anacımm =)

Nişanlanmayada nıyetım yok bunaldımmmmmm =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…