- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 38
Kızlarr resmenn bittimm bütün hevesim qitti kursağımaa dizildiii =(
Çok mutsuzummmmmm aradı az önce 12 de gıtmıcem sizin eve 1de gıderım senın gelmene yakın dedımm...
Ses değiştii bi ton trıppppp bide bana diyo yabancıylamı konusuyosun dıye.....Çok mutsuzumm yaa içimde kötüü bi hisss gitmıycemm ıstemıyorummmmmmmmmmmmmm.Onuda görmek ıstemıyorumm bencıllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
canım 12 de git sende üzülmüş demekki sen öyle diyince oda senin kadar heycanlı büyütmeyin bu kadar yahu:teselli:
öyle düşünme merve yaaaaaa...vardır onunda bildiği ama sen haklısın çünkü bende biliyrum o sarılamama olaylarını ki benım sevgilim gitsekte odaya çekerdi beni öyle sarılırdık doyasıya anlardı yani beni sagolsun kendide söylerdi zaten.. ama sen kendi düşüncende taviz verme ..
ama annesinde suç.. benım kaynana olucak öyle demez valla git gör kızı der oda benım gibi bekledi seni der.. ozaman siz dışarda buluşun al onu sonra birlikte eve geldin?
Haklısın canım aslında annesi öyle bi kadın değil oda git der en azından ben öyle tanıyorum ben yokken benımkını yiyosa bilememm...
Bende en azından dışarıda buluşup öyle gıdelım dedimm yok dıyoo evde karşılıcakmışımm =(
ama annesinde suç.. benım kaynana olucak öyle demez valla git gör kızı der oda benım gibi bekledi seni der.. ozaman siz dışarda buluşun al onu sonra birlikte eve geldin?
benimkisi de böle der
hatta benim iki askerim var diyodu
biri ben biri o
ben olsam hay evinedeeee sanadaaaaa derim:) tövbe tçvbe yaaa acaba sanamı bi süpriz hazırlıcak sen nişanlıydın demi benmi yanlış hatırlıyoum?
slm kızlar, benide alırmısınız topiğe, bende eşimden uzaktayım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?