huuuuuuuuuuu huu selamlarrrrrrrr olsun bendenn bütün asker bekliyenlereeeee =)opuyorumnanaktan
Gün saymıyorummm =) Mehtaptayızz acı tatlı qeçiyo qünler =) Keyfimmm süperrrrrrr accayip huzurluyumm ve mutluymmmm =)
EVLENİYORUMMMMM =) 2010 YAZ GELİNİ OLUCAM =)
Mervecim canım sevindimmm mutlu olamana ve evlilik haberineopuyorumnanaktan umarım birdaha kzıdığında ağzından ayrılcam lafları çıkmazlmaz: Sabırrr güzelimm sabırrr. En güzel sevgii emek verilmiş sabredilmişşş sevgidir yerimseniben Allah daha mutlu etsinn..
huuuuuuuuuuu huu selamlarrrrrrrr olsun bendenn bütün asker bekliyenlereeeee =)opuyorumnanaktan
Gün saymıyorummm =) Mehtaptayızz acı tatlı qeçiyo qünler =) Keyfimmm süperrrrrrr accayip huzurluyumm ve mutluymmmm =)
tatile girdik hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bugün hiçbir iş yapmıycam
ilk günün tadını çıkarayım biraz sositososito
paşammmmmmmm kıskandım valla seni :dilcikar:
Tebrik ederimmm
Allah tamamına erdirsin inşallahhh
canımm benimmm
kıskanma senin de olur opuyorumnanaktan
az kalmış kıs şafağın
balo kıyafetine karar verebildin mi?
Haklısınn betüşümm o an çok kızdımm onaaa ama içinde fesatlık olmadığını biliyorumm..
O qece abisi ve abisinin arkadaşları eğlenmeye birazcıkda içmeye gitmişlerr .Oyüzden teklıf etmedım dedii ... Düşünemedim bu kadar kırılcanı dedi uzatmadımm ...vereliniortak
Sanırım biraz daha büyümem lazımm bu tavırlarla onu kaybedicem diye korkuyorum..
Biraz daha sakin olumlu olmaya karar verdim =) Kararımı verdiğim buqunn acayıpp mutluyum ve huzurluyummm =) Çok güsel bir qün geçirdimm ayak üstüü evlilik telifi aldımm geleceğimizden konuştukkk =) Askerımın evlilik kararındaki hızını benden önce duyunlarr bizi tebrık ettilerrrr =) Yaş olarak çok erkennn ama 5yıl dayanamıyoruz artık =)
Hakkımızda hayırlısı olsnn ....BEEBEİM SENİ ÇOK SEVİYORUMM =):asigim:
Gizemimm darısı başınaa tatlım benimm =) Nerdenn nereyeeeeee =):lepi:
canlarımm günaydın
şafak 59 tekirdağğğğğğğğğ
alacam herhalde ayşecanım ya
kararsız kaldım
aprilim ismin ne kurban snein yaaa
nerelerdesin
naparsın
askerin nasıl şafak kaç
not baremi:her soru 15 puan
birde tat,il için hala bir yer seçemedim
alanyamı,kuşadasımı,fethiyemi
offf herşeyde kararsızım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?