Kızlarrrr ben qeldimmm =)
Askerimle qüzell bir qün qeçirdim amaa kafama takılan bazı sorunlar varr....
Sevqılımle çok sevdiği eniştesi oturup ilişkimiz hakkında konuşmuşlarr ....
Erkek ol biraz sürekli rapor vermek zorunda değilsin demiş
Msn facebook şifreni vermeye qerek yok demişş
Hayatına bu kadar müdale ettırmene gerek yok demişşşş
Süreklı aramana qerek yok demişş...
Ne o öle sürekli telefon elindee erkek ol birazcık lafını qeçir deyip qalga geçiyomuş...
Sevqılım bunu bana gayet doğal anlattı ama hala şaşkınımmmm...Askerım 2hafta izinde ve bizim bırlıkte olmadığımız zamanlarda mesajlaşmamızz batmış resmen onlaraa ..Nasıl bır akıl verme şeklidir bu ??
Aramızın bikaç qündür dalqalı olmasını buna bağlıyorum.....Sanırım erkek arkadaşım benımle artık ılgılenmek istemiyo... Ufak tartışmalarımızda olmuyo deyip resti çekiyo ......... Hani biraz daha zorlasam ayrılmayı teklif edicekk...
ılişkimmm nereyee qidiyorr... ??
Zaten askerde tel kullanmıyoo ..Şimdii mesajlaşmassak konuşmazsak ne zaman konuşucazz ?
mervecimmm o bebek mi eniştesinin lafına kansın. enişte de ayıp etmiş yani ona neymişşş
çok karışmasın bu millet de ya ne gıcıklarrlmaz:
onun etkilenmemsi lazım
ya mervem çok özr dilerim ama bölkelerine çok gıcık oluyorum bneim sevdiğimde arkadaşalrının yanında pek msj atmazz ben bu yüzden ayrılıyodm izne geldiğindeehep böle gıcık akıllar alarak davranan erkeklere sinir oluyorumm ama sen gene hem güzellikle konujşarak hem ağır konuşarak anlat...ağır konuş ama aşkımd emeyi hiç brıakma o anda aklına girersin...cnm...
Ya kızlarrrrrrrr laf sölesemmm biliyorum ayrılır benden tapıyoo resmenn ailesineee....
Eniştesi ilişkimizin iyiliğini istiyomuşşş..
Tamam bundan sonra mesaj cekmıycem konusmuyalımda dedımm.....Bak qene sorun yapıyosun yanlıs anlıyosun dıyoo...
Napıcam ben yaaaaaaaaaaaaa .....
Eniştesi akıl verdi die qelmişş bana anlatıyooo bide uygulamamı istiyooo şaka gibiiiiii ..
Ya kızlarrrrrrrr laf sölesemmm biliyorum ayrılır benden tapıyoo resmenn ailesineee....
Eniştesi ilişkimizin iyiliğini istiyomuşşş..
Tamam bundan sonra mesaj cekmıycem konusmuyalımda dedımm.....Bak qene sorun yapıyosun yanlıs anlıyosun dıyoo...
Napıcam ben yaaaaaaaaaaaaa .....
Eniştesi akıl verdi die qelmişş bana anlatıyooo bide uygulamamı istiyooo şaka gibiiiiii ..
Aprilimm şifre konusunu sorun yapmıyorum zaten amaa bilsem ne olur bilmesem ne olurr...Eskıden facebook vardı askere gıdınce kapadık ikimizdee neymişş ben karıştırıomuşum sevqılımın faceini ...anlamadım gitti ne oluyo bu insanlaraa........ sevqılımı cok sevıyorum bılıyorum oda benı sevıyooo ama sanırım alılesı yüzündenn ayrılmak zorunda kalıcaz............
kaydirigubbakcemile
arkdaşlarından mı çekiniyomuş ya ala allaaCADIARZU
ben derim arkdşlarınla otur msj yazma takılın diye
o haber verir mutlaka oturuyom şunu yapıyrm bunu yaprm diye
nisancımm foto pek küçük be bacım
başka var mıydııı kızların görüp benm görmediğim foto :))
eksiklik olmasındaaa...lmaz:
cübben yokmu mini etekli şekerrr:lepi:
kaydirigubbakcemile
arkdaşlarından mı çekiniyomuş ya ala allaaCADIARZU
ben derim arkdşlarınla otur msj yazma takılın diye
o haber verir mutlaka oturuyom şunu yapıyrm bunu yaprm diye
son zamanlarda haber veriyoduu askerdeyken..bu içine kapanık diyodum ya sonrada açılmaya başladıı ve akradaşları msj atmadığından oyun oynuyolar(bilardo okey vs.) atmıyoo ama başlamadan öncede ilişkimizin başlarında atmazdısonradan benden laf yiyince atmayab aşladıı....çünkü baya ciddi konuştum ayrılık gibi cümleler kurdum napayım yaa deliriyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?