Sevdiğini özleyenler buyurun

ya mervem çok özr dilerim ama bölkelerine çok gıcık oluyorum bneim sevdiğimde arkadaşalrının yanında pek msj atmazz ben bu yüzden ayrılıyodm izne geldiğindeehep böle gıcık akıllar alarak davranan erkeklere sinir oluyorumm ama sen gene hem güzellikle konujşarak hem ağır konuşarak anlat...ağır konuş ama aşkımd emeyi hiç brıakma o anda aklına girersin...cnm...

canım ya, boşver sen onları...eniştesine ne oluyomuş...
biz de izinde resmen telefona yapışmıştık normalde sevmeyiz telefon mesaj ama öyle oluyor...
ama bu şifre olayına ben de karşıyım azcık
:tomato: yerimseniben

mervecimmm o bebek mi eniştesinin lafına kansın. enişte de ayıp etmiş yani ona neymişşş
çok karışmasın bu millet de ya ne gıcıklarr lmaz:
onun etkilenmemsi lazım

resim geliyi...:))
sağdaki benim cnm.sırnaşık şey

Son düzenleme:
Ya kızlarrrrrrrr laf sölesemmm biliyorum ayrılır benden tapıyoo resmenn ailesineee....
Eniştesi ilişkimizin iyiliğini istiyomuşşş..
Tamam bundan sonra mesaj cekmıycem konusmuyalımda dedımm.....Bak qene sorun yapıyosun yanlıs anlıyosun dıyoo...

Napıcam ben yaaaaaaaaaaaaa .....

Eniştesi akıl verdi die qelmişş bana anlatıyooo bide uygulamamı istiyooo şaka gibiiiiii ..

Aprilimm şifre konusunu sorun yapmıyorum zaten amaa bilsem ne olur bilmesem ne olurr...Eskıden facebook vardı askere gıdınce kapadık ikimizdee neymişş ben karıştırıomuşum sevqılımın faceini ...anlamadım gitti ne oluyo bu insanlaraa........ sevqılımı cok sevıyorum bılıyorum oda benı sevıyooo ama sanırım alılesı yüzündenn ayrılmak zorunda kalıcaz............

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile
arkdaşlarından mı çekiniyomuş ya ala allaaCADIARZU
ben derim arkdşlarınla otur msj yazma takılın diye
o haber verir mutlaka oturuyom şunu yapıyrm bunu yaprm diye

nisancımm foto pek küçük be bacım
başka var mıydııı kızların görüp benm görmediğim foto :))
eksiklik olmasındaaa...lmaz:
cübben yokmu mini etekli şekerrr:lepi:

kız buncacık şeyden ayrılcaksa o ilişki saglam diildir gibi geliyo
ne biliyim ya konuşulmuycak mı hiç bişi ayrılır korkusuyla
bi kere o korku varsa olmazzz:umursamaz:

erkekler erkekler... illa ki başkaları gibi olmaklisterler... başklarının ilişkisini şu arkadaş yürüto bnm ilişkide benim istediğim gibi olsun... diye düünce tarzları BAZILARINDA OLUYOO vee bideeeeee arkadaşları akrabaları(tipik erkek tipleri) sevgilisine msj atmaz etmez yanındayken dah açok ilgilenir NE O ÖYLE YANINDA DEĞİLKENN MSJDIR ŞUDUR BUDUR gibi düşünceyii beynine sokarr ... onada en yakını yaa doğrudurrr erkek yaaa daha çok doğru gelirr... pekiii askerdeee yanlarımıza gelemiyorrr o ZAMAN? NEDEN ASKERDE TELEFONDA KONUŞUYORUZZ DA EVDE KONUŞMUYORUZ NE FARK VAR Kİİ özlem vardır tmm ama sonuçta bu bi düşünme özlenmedir o şuanda burda da değil yaa eniştesinide seviyoddu yYANLIŞ HATIRLAMIYOSAM... o yüzden tamamen enişesini düşünce tarzına tapmışşerkekler fazlada sıkıya gelmiyo cnm ince düşünme HUYLARI HİÇ Mİ HİÇ YOK üzülür müsün kırılır mısın darılır mısın? FARK EDER Mİ? biraz sitemde de HEMEN YANLIŞ ANLIYOUSN BAK KRIILIYOSUN BEN BÖLE Mİ DEEMEK İSTEDİM .. bu gibi yorumlar......cnm biraz bırak o zaman kendi haline askere gidincee nasılsa hep arar aradığında da o an nasıl konuşman gerekiyorsa atmosfere göre ya da onun konuşma tarzına göre konujşursun ...

canım fevri davranma lütfen, ne ayrılması balım yaa...
boşver üstünde durma, o da her denileni yapmayacaktır merak etme sen...
:sm_confused:

ne minisi kız gayet usturuplu hanımcık kız oldum bi kerem zemuszemus

Son düzenleme:
Canım ben şimdi eniştene ne oluyomuş desemm .....
Sen sevmıyosun benım aılemı ıstemıyosun felan dıycekk kafasında kurup kurup uzatıcak..
Tamam cıvık cıvık devamlı telde konuşmak hoş bişi değil amaa asker şuann napabilirizz özlüyorum oda özlüyo konuşuyoruzz...

Sanırım sevqılımde eniştesi gibi düşünüyo olsa qerekkı konusma gereği duymuş benimlee....1 hafta kaldı yemin ettim o aramadan ararsam msj cekmeden cekersem diye......katıl olucamm .........

Erkek arkadaşım babasından kendi öz abisinden daha çok seviyo ablasının eşi eniştesini ve acayip örnek alıyo..Banada sürekli sende örnek al bitanem diyo.....Aslında çok iyi biri hiç kıskançç değil eşi çok qüzel olmasına rağmen hiç kıskanmıyoo istediği herşeyi giydiiriyo istediği heryere gönderiyoo tek basıma tatıle gıdıcem dese bıle gonderır emınım...

Son düzenleme:
kuzum idare et şimdilik
dikkat et şimdilik dedim
sende duygu sömürüsü yap böyle durumlarda
tamam mesaj atmıcam de nazlan
ama saldırıya geçme
şimdilik

sondaki sensin demiii gördüm yawrum ya maşallah bitirdin sen de
y lisans düşünüyomudyun

ayşe ablam BENCE GİDİP KONUŞSUN AÇIK AÇIKbaksa merve diyooYa kızlarrrrrrrr laf sölesemmm biliyorum ayrılıro yüzden açık açık konuşmasını tavsiye ederim ...

sonuçta neiştesi o düşüncelkri onn aklınaa nasıl sokmuştur hem güzel ağır laf hemde yok yiğenim iyiliğinizi düşünüyorum v.s laflarla kafasını bulandırmıştır?

laf sölesem ayrılık demiş
yani okdr kolay mı bu iş basit mi
lafla ayrılcak olan hiç durmasın bence
dost acı söler ne blm içimden geçenleri söledm mervecim kızma heCADIARZU

april kız siz kep törenini nerde yaptınıss

Ya canımmm benimki kitlemiş kendini eniştesi iyiliğimizi istiyo diye.. Tamam bende farkındayım cıvık cıvık hoş bı durum değil...Ama enıstesının tarzı yada sevqılımın bana aktarımı dolduruş gibi geldi bilmiyorum.. Yukardada yaazdımyaa çok iyi bi insan aslındaa eşi çok qüzel olmasına rağmen hiç kıskanmaz istediğini yapsın diyen biri..Görmüş geçirmişşş ....Bu tür davranıslar ılıskınızı yıpratır demıs....

Ayrılamayada qelincee tabiyki ayrılmaz bu durumda ama...Ben cıkıpp senın enısten ne karışıyo bize ona ne oluyomuş felan desem cıldırır..... Aılemı ıstemıyen benıde ıstemesın der.... cık işin içinden cıkabılırsen

hmmm sen daha iyi tanırsın tabi sevgilini cnm
ama eniştesi istediği için diil kendisi istiyomuş gibi sölese daha iyiydi
zate izin bitince msjlaşamıycak burdaki gibi
insan tadını çıkarmak ister beeeeeeelmaz:

mervemmm bişeyden çekineceginmi var senin.
ailesine tapa bilir
ama5yılını veren insanada saygısı laf geçrmesi sevgisi vardır
heralde
bikere sevgilin eniştesini tiyee
almaması lasım okimki ilişkinize karşıo soran oldumu ona?
veya sevgilinmi akıl alıo..
bilmiorum ama ben sana diorum ona bazı şeyleri açık söle
oda
öle diomuş atma kurma diye
direk söle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…