Sevdiğini özleyenler buyurun

ablam ya sen tam olarak nerede oturuyordun?
sbs 6. ve 7. sınıfların mı?
valaha sanırım 8. dsınıflarında yarın allah kolaylık versin ablam :1hug:
zor zamanlar...

Ben qeldimmm kızlar ......
Ablacımm karmakarışığım ..4. kez gönderişimm bu ama hiç böyle olmamıştım....Sanki onu kaybettimm qibi hissediyorum.. Çok yorqunummmm çokkkk...

Dün akşam konuştuk en son sesi çok kötüydüü mutsuzduuu..Belkide o yüsden topluyamadım kendimi bilmiyorumm bi arasında kendime qeleyimm....

ARAAAAAAA ASKERıMMMM

ablam ya sen tam olarak nerede oturuyordun?
sbs 6. ve 7. sınıfların mı?
valaha sanırım 8. dsınıflarında yarın allah kolaylık versin ablam :1hug:
zor zamanlar...
hepsi kuzum ama bizi en çok ilgilendiren 8.sınıflar
tercih yapılacak ya

öyle olur birtanem her ayrılık daha da zor
hep şükrederim gittiğinde benim ya,benim için nefes alıyor ya
allahım şükürler olsun derim
ya olmasaydı
ya gelme umudu olmasaydı
bunları düşünür şükrederim
oyhh buraya gene yolumm düştüü kocamı çok ösledim yaa

hoşgeldin kuzum
enişte nerde

herkese selammm.. yarın aşkımı görücemm hihoyyyt çok mutluyummm
mervecim allah kavuştursun cnm demek çorluya gitti, benimde dayımın oğlu çorluda askerlik yapıo.halamda çorluda oturuyo geçen onlara gitmiştik askeriyeye de gittik ziyarete,çok güzel yer valla,çorluda güzel. yerimseniben

Saol çokk teşekkür ederimm..Askerlikden yana şikayetimiz yok zaten bizim sevqilimin abisinin evide var çorluda ee kendiside yazıcı cavuşşş ..

O kadar askere yolladım evci iznine qeldi gitti yolladım Dağıtım izninden yolladım..Hiç böyle olmamıştımm duramıyorum yerimde gülmeyi unuttumm...... Hala etkisndeyim...

Ömerimin dişi ağrıyomuş kulağıma kadar vuruyo dedi mafoldumben neyse az kaldı yaff zaten artık daraldık ben tersliyom o tersliyo sonra sevgi sözcükleriyle alıyoruz gönlümüzü en fazla 1 dk sürüyo kavgamız ne güzel dimiiikaydirigubbakcemile3 Askerlik psikolojisine veriyorum bunudazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…