aroram geçen hafta tam da bugün dedimki mustafama boşuyorum seni:)
sevdiğinden vazgeçiyosa şüpheye gerek yokkidirek bitmiştir zaten o iş..üzme kendini canım
İnsan sevdiğinden vazgeçebiliyorsa ben o insanın sevgisinden şüphe ederim.. Boşa çırpınmaya değmez.. Her zaman hayırlısı neyse o olsun dedim bugüne kadar.. Demek ki hayırlısı böyleymiş..
hoşbulduk yeşilimŞenizamin diyim ama alışmış kudurmuştan beterdir,en sonunda şutlanıcam siteden bu gidişle:kedi::Saruboceq: İnşallhhhhh asom az kaldıı
Bu arada tekrardan hoşgeldinvereliniortak Allah birdaha maphus yüzü göstermesinnnkaydirigubbakcemile3
aroracım bu sıkıntının arasında bide omu gelicek aklına aşkolsun,hoşbuldukŞenizAsom hoşgeldin demeyi unuttum bu arada kusura bakma bitanem
Aroram niye öyle oldu bitanem ya mafoldumben
yarın msndemi görüşçeksiniz bakimCADIARZUuff yaa yarını düşünmek heyecanlanmakj istiyorum
ama çıkmazsa çarşıyaaa mafoldumben
sanada iyi akşamlar canım hoşgeldinherkese ii akşamlarrr
ben geldiiiiiiiimmmmmmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
:asigim::asigim::asigim:
harika ötesi muhteşem bir gündüüüüüüü sırnaşık şey :içelim: :asigim: :jeyyar::jeyyar:
---------
aditia aramıza hoşgeldinn vereliniortak
gizemcim aradı mı askerin ?
ASOOOOO geçmiş olsun gardaşş, özledikk :1hug: :lepi:
mrblar cnm hoş geldin nasılsın
ben geldiiiiiiiimmmmmmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
:asigim::asigim::asigim:
harika ötesi muhteşem bir gündüüüüüüü sırnaşık şey :içelim: :asigim: :jeyyar::jeyyar:
---------
aditia aramıza hoşgeldinn vereliniortak
gizemcim aradı mı askerin ?
ASOOOOO geçmiş olsun gardaşş, özledikk :1hug: :lepi:
Özelden çağrı geldi CADIARZU
Asocum kapıları kapatmadım vallahi hiç bir yorum yapamıyorum salak gibi oldum.. Barışır mıyız barışmaz mıyız bilmiyorum.. Ayrıldık mı idrak edemiyorum.. Kafamı pencere kenarına çarpmış gibi hissediyorum şu an fisfisfis Acısı sonradan çıkacak kanımca
sağol cnm bende nisan gibi çok mutluyum bende aşkımı gördüm bugün... hihoyyyt
aroracım herşeyin hayırlısı herşey olcağına varır cnmm
Özelden çağrı geldi CADIARZU
Asocum kapıları kapatmadım vallahi hiç bir yorum yapamıyorum salak gibi oldum.. Barışır mıyız barışmaz mıyız bilmiyorum.. Ayrıldık mı idrak edemiyorum.. Kafamı pencere kenarına çarpmış gibi hissediyorum şu an fisfisfis Acısı sonradan çıkacak kanımca
Bence askerin hatasını anlıcaz sonra sana güzel bir özür çekicek gönlünü alıcak yeniden aşık olcaksınız birbirinize:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?