Sevdiğini özleyenler buyurun

aroram geçen hafta tam da bugün dedimki mustafama boşuyorum seni:)

Sizinki dilde ablacım, biz ilk defa bu raddeye geldik.. İlk defa hoşçakalla kapattık telefonu.. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok dedi.. Ben de peki dedim.. Kesin bir şey söyleyemiyorum ama dönüşü olmayacak gibi geliyor bunun bana..

İnsan sevdiğinden vazgeçebiliyorsa ben o insanın sevgisinden şüphe ederim.. Boşa çırpınmaya değmez.. Her zaman hayırlısı neyse o olsun dedim bugüne kadar.. Demek ki hayırlısı böyleymiş..
sevdiğinden vazgeçiyosa şüpheye gerek yokkidirek bitmiştir zaten o iş..üzme kendini canım
:Saruboceq: İnşallhhhhh asom az kaldıı
Bu arada tekrardan hoşgeldinvereliniortak Allah birdaha maphus yüzü göstermesinnnkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk yeşilimŞenizamin diyim ama alışmış kudurmuştan beterdir,en sonunda şutlanıcam siteden bu gidişle:kedi:
canım senin baya az kaldı bildiğim kadar..valla gözün aydın

Asom hoşgeldin demeyi unuttum bu arada kusura bakma bitanem
aroracım bu sıkıntının arasında bide omu gelicek aklına aşkolsun,hoşbuldukŞeniz
aranızdaki nedir bilemiyorum ama bence yinede açık kapı vardır eminim..sen şimdi sinirlisin ondan böle kapadın kapıları gibi geliyoCADIARZU

ayşe'cim aroram cnm bencede sinirden siz geçrekten askerlik piskolojisindesiniz bizim gibib :gitme:
inş. düzelcekse sizin için hayırlısıysa düzelirr!!

ben geldiiiiiiiimmmmmmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
:asigim::asigim::asigim:

harika ötesi muhteşem bir gündüüüüüüü sırnaşık şey :içelim: :asigim: :jeyyar::jeyyar:

---------

Aroram niye öyle oldu bitanem ya mafoldumben

aditia aramıza hoşgeldinn vereliniortak

gizemcim aradı mı askerin ?

ASOOOOO geçmiş olsun gardaşş, özledikk :1hug: :lepi:

Özelden çağrı geldi CADIARZU
Asocum kapıları kapatmadım vallahi hiç bir yorum yapamıyorum salak gibi oldum.. Barışır mıyız barışmaz mıyız bilmiyorum.. Ayrıldık mı idrak edemiyorum.. Kafamı pencere kenarına çarpmış gibi hissediyorum şu an fisfisfis Acısı sonradan çıkacak kanımca

uff yaa yarını düşünmek heyecanlanmakj istiyorum
ama çıkmazsa çarşıyaaa mafoldumben
yarın msndemi görüşçeksiniz bakimCADIARZU
herkese ii akşamlarrr
sanada iyi akşamlar canım hoşgeldin

saol gözüm,bende özledim en çok mavi denizi ve gökyüzünü..içerde duvarlar üstüme yıkıldı-tatlicadiarzu-:roflol:
april anlat bakim sen nie böle mutlusun:jeyyar:

cnm bnmm hoş geldin gününün güzel geçmesine çoks evindim
cnm çarı atıyo iyi olduğunu anlayım diye bende attım üst üst5 kere falan
o evinede atıyo çarı onalr arıyıoo
yengesinee dedmiş gizem i ara nasıl öğren özlediğimi söleasigim:) neden aramıyo beni ara haber ver demiş :asigim:
yengesi aradı konştuk cnmm...
sonraaa bide msj attı bende aşkaaa geldimm doğğruuu kntrrr almayaa :teytey:

aradım 9 dk konuştuk :teytey:

Bence askerin hatasını anlıcaz sonra sana güzel bir özür çekicek gönlünü alıcak yeniden aşık olcaksınız birbirinize:asigim:

adamı uyuz eder,sonrada böle çağrı yaparlar iştebakma bende bozuğum benimkinemafoldumbenseni çok iyi anlıyorum aynı durumda benim şu an salak gibiyim:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…