Sevdiğini özleyenler buyurun

fıstıklar ben gidip yatayım yoksa bu sinirim can sıkıntım geçmiycek..görüşrüs ok..öpüyorum hepnizi:):):)

Benn qeldımmm özet qecın bakayımmmm gecmıs sayfaları karıstıramıycammm =) cumletenn ıı aksamlarr ne var ne yokkk =) bu arada benımkıde aramadıı halaaa özledimm sesinii =(

Benn qeldımmm özet qecın bakayımmmm gecmıs sayfaları karıstıramıycammm =) cumletenn ıı aksamlarr ne var ne yokkk =) bu arada benımkıde aramadıı halaaa özledimm sesinii =(

kuzucum nasılmış benimmmmm

iyidir mutlaka bitenem, benim sevdalım da akşama arayamicam dedi, çok yoğun nöbet manyakı oldu kendisi a.s

ay bu erkekler kafalarını kıralım diye mi yaratılmışlar :mymeka: kırmamak içinmiş :1shok:

kuzucum nasılmış benimmmmm

iyidir mutlaka bitenem, benim sevdalım da akşama arayamicam dedi, çok yoğun nöbet manyakı oldu kendisi a.s

Nasıl olayım canımcım yahuuuu takılıyorum işte öylee =) Sesini duyupda uyusamm tam süper olucaktı....Nedense bugun hep düşündümm..Dün qecede uyuyamamıştım..Hayırdır inşş yaaa

ilk zamanlar zordur bitanem
ama geçecek:teselli:

daha çok varrrrr çooookkkkkk bugün okadar isterdimki yanımda olmasını
mafoldumben

Benimdeee yahu buqun bı fenalardayımmmm
aşkımın sesini istiyorummm =(

benide bugün sabah 8buçukta aradı bi daha aramadı ben aradım ama ulaşılmıyo düşürüyorum sesleniyolar ama orda olmuyo mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…