slm fıstıklarrr çok sinirliyim sefgilime bi kıs aşıktı aşkını itiraf etti hatta dediki bana bu dünyada birleşemedik diger dünyada birleşcez..neyseee biz tabi ilk tanıştıgımız sırada oldu bunlar kapandı konu.. bugun sevgilimle telleri deiştirdik yola çıkcaktı şarjı bitiyordu bende al benimkini kullan ben evde şarj ederim seninkini dedim bi baktımki o kısla muhabbet etmişlerr ama hal hatır sorma normal msjlar..görünce fıttırdım kıslarrrr şimdi arayıp söyledimmm diyoki valla msj yazdı kıramadım hal hatır sordum okudun zaten msjları dedii..bende güvenimi sarsıyosunnn ,herşeyi bırak bana söylemedin msjlaştıgınızı..diyokiii sölesem sinirlenirdinnn ..eee madem biliosun sinirlenecegimi niye yazıyosun..neyse özür diledi falannn ama sinirim geçmiyo yeminleeeeee...
Doğum günün kutlu olsun bitanem, nice mutlu senelere inşallah..
Benim de eski sevgilimin doğum günü bugün.. Telefon hattım onun üstüneydi Vodafondan kutlama mesajı geldi onunla uyandım sabah sabah ya şaka gibi kaydirigubbakcemile3
cancuuu canm d.günün kutlu olsun opuyorumnanaktan
Cancu doğum günün kurlu olsun canım...
Arora seninde az kalmış bacı sabırr:)
bu topiğin en rezili benim herhalde.utanıyorum söylemeye ama aglıyorum yine.mafoldumben sanırım iş yok güç yok bosluktan da böle olyuorum biraz. aman işte neden ağladıım belli.kocacıımı cok özledimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
mafoldumben şu ifade var ya şumafoldumben hani önce iç çekiyo bikac kez sonra hüngür hüngür salıverio kendini.aynen öleyim işte.Aşkımı özlemekten hiç şikayetim yok,birbirini sevmeden tanımadan evlenen insanları görüyorum bazen ne kadar zordur kimbilir diorum.ben en azından aşkımın yokluğundan şikayetçiyim ama işte çok canım acıyo.eşşek kadar oldum ama büyüyemedim hala.çocuk gibiyimdir ben,aşkım bebeği gibi severdi beni.şimdi kimse yok sarılıp ağlıcaım.aslında var var ama ben kocamı istiyorummafoldumbenmafoldumben
selam kızlar,şafak saymıyorum biliyosunuz bilenler,ama bu gün sayasım geldi,şafak 300:1shok:kafamçokkarıştı:gitme::Saruboceq::umursamaz:
kendimi smillerle ifade ettim anladınız umarım:ecrin_bebek::1rolleyes:
sağol cancucumm o senin dadluluğunn
doğum günün kutlu olsun bu araaadaa nice seneleree a.s.
herkese selammm aprilcim senin adın niii?
bide balo nasıldı anlat bakeynnn
canım bi tatlı çekiyor ki hevinim sormaa
şöyle çilekli chesecake mi olsa, cicikızın limonlu tartından mı olsa
ben karar veremedim cokacimcoook
slm fıstıklarrr çok sinirliyim sefgilime bi kıs aşıktı aşkını itiraf etti hatta dediki bana bu dünyada birleşemedik diger dünyada birleşcez..neyseee biz tabi ilk tanıştıgımız sırada oldu bunlar kapandı konu.. bugun sevgilimle telleri deiştirdik yola çıkcaktı şarjı bitiyordu bende al benimkini kullan ben evde şarj ederim seninkini dedim bi baktımki o kısla muhabbet etmişlerr ama hal hatır sorma normal msjlar..görünce fıttırdım kıslarrrr şimdi arayıp söyledimmm diyoki valla msj yazdı kıramadım hal hatır sordum okudun zaten msjları dedii..bende güvenimi sarsıyosunnn ,herşeyi bırak bana söylemedin msjlaştıgınızı..diyokiii sölesem sinirlenirdinnn ..eee madem biliosun sinirlenecegimi niye yazıyosun..neyse özür diledi falannn ama sinirim geçmiyo yeminleeeeee...
oyyyy bir sakin ol
bişi yok bunda deli
flört tarzında bişey yazmışmı seninki
canlarımm ben geldim
meltemreklava: özledik kuzum yaaa
hg cnm bnm:)ii geceler fıstıklar=))
boşuna yıpratma kendini bişey yok kuzum
ne kaynatıyonuz bakiiiiiiiimmm
nem'cim canım, ben de sinirlenirim öyle yaa...o kızı da getir bana yolucam şindiklava: Çok üzgünüm çoook
cansu :dilcikar:
cancuu bacım valla dövcezki anca içimiz sogusun:)
boşuna yıpratma kendini bişey yok kuzum
canlarım yaaa midem bozuldu heralde gurt gurt ediyor :roflol:
hoşbulduk canlarımmm..
şafak=14:icecream:
ablam konuya balıklama giriş yapıyorum kusuruma bakmayın ama o kadar da önemsiz değil bence :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?