Sevdiğini özleyenler buyurun

slm fıstıklarrr çok sinirliyim sefgilime bi kıs aşıktı aşkını itiraf etti hatta dediki bana bu dünyada birleşemedik diger dünyada birleşcez..neyseee biz tabi ilk tanıştıgımız sırada oldu bunlar kapandı konu.. bugun sevgilimle telleri deiştirdik yola çıkcaktı şarjı bitiyordu bende al benimkini kullan ben evde şarj ederim seninkini dedim bi baktımki o kısla muhabbet etmişlerr ama hal hatır sorma normal msjlar..görünce fıttırdım kıslarrrr şimdi arayıp söyledimmm diyoki valla msj yazdı kıramadım hal hatır sordum okudun zaten msjları dedii..bende güvenimi sarsıyosunnn ,herşeyi bırak bana söylemedin msjlaştıgınızı..diyokiii sölesem sinirlenirdinnn ..eee madem biliosun sinirlenecegimi niye yazıyosun..neyse özür diledi falannn ama sinirim geçmiyo yeminleeeeee...

oyyyy bir sakin ol
bişi yok bunda deli
flört tarzında bişey yazmışmı seninki

teşekkür ederim bidenem opuyorumnanaktan

cancuuu canm d.günün kutlu olsun opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canımmmm opuyorumnanaktan

Cancu doğum günün kurlu olsun canım...

Arora seninde az kalmış bacı sabırr:)

neksimm bebeğim saol kuşum opuyorumnanaktan

bende bende bende berbatttım bugün mafoldumben

ayy kıyamam yaaa aynı durumdayıs ama şimdi dua ediyorum iyiki evlenmeden gitti askere mafoldumben

selam kızlar,şafak saymıyorum biliyosunuz bilenler,ama bu gün sayasım geldi,şafak 300:1shok:kafamçokkarıştı:gitme::Saruboceq::umursamaz:
kendimi smillerle ifade ettim anladınız umarım:ecrin_bebek::1rolleyes:

nası iyi anlatmışsın kısss bak bende anlatayımmm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sağol cancucumm o senin dadluluğunn
doğum günün kutlu olsun bu araaadaa nice seneleree a.s.
herkese selammm aprilcim senin adın niii?
bide balo nasıldı anlat bakeynnn

saol meleğimmm opuyorumnanaktan

canım bi tatlı çekiyor ki hevinim sormaa
şöyle çilekli chesecake mi olsa, cicikızın limonlu tartından mı olsa
ben karar veremedim cokacimcoook

benim parfemden yap kısss limonlu parfe çok pratikkk kaydirigubbakcemile5

sopalık bu heriflerr aaaa klava:

oyyyy bir sakin ol
bişi yok bunda deli
flört tarzında bişey yazmışmı seninki

yok kıs iyiyim sen nslsın aynı gidiyo hayat falan filan böyle..ama ben bu kıza deli oluyorum haaa ismi geçse bile sinirlerim oynuyo bide böyle gizlice msjlarını görünce delirdim...ya düşünsene bu kız bana gecen sene bu dünyada birleşemedik(senin yüzünden gibisine)diger dünyada birleşcez dedikafamçokkarıştıyaaaaaa kızın amacı eminim normal muhabbet tarzında msj atcak sonra bunun devamını getircekkk..şimdi benimki msj atıp arayıp duruyo ne söylersen haklısın istedigin cezayı ver falan..benimki bide aldatmadım seni diyo yahu aldatmakmı şartki yaaa ...madem konuştun söyle msj attı diye oda yok neymiş söyleseymiş ben sinişrlenirmişimmafoldumben

ne kaynatıyonuz bakiiiiiiiimmm

nem'cim canım, ben de sinirlenirim öyle yaa...o kızı da getir bana yolucam şindi
klava: Çok üzgünüm çoook

ne kaynatıyonuz bakiiiiiiiimmm

nem'cim canım, ben de sinirlenirim öyle yaa...o kızı da getir bana yolucam şindi
klava: Çok üzgünüm çoook

ay cnmm hemen yoolluyayım hatta buraya yazayımm tel nosunu kızın 4 bi yandan argo konuşalım:)töbe töbeeeeeeeeeeeeeeeee:):):)

ablam konuya balıklama giriş yapıyorum kusuruma bakmayın ama o kadar da önemsiz değil bence :umursamaz:

cnmm tmm aldaltmadı ... ama söylemedi ya bide çok hassas oldugumu biliyor bu konuda..neymiş kızıı kırmamak için msjlarına cvp yazmış ..dedim ben kırılıyorum o dahamı önemli kıza cvp yazmandanmafoldumbengizli saklı işlere dayanamıyorum..bide dedim ben yapsam aynısını sen neyaprdın kızardım dio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…