Sevdiğini özleyenler buyurun

bana bak ciciş obez olacan ha kaydirigubbakcemile3

göbek çıkmaya başladı sankim kalça da gidiyo dikkat etmeye başlasam mı diyorum kaydirigubbakcemile3
boğazımı kısamam kii

valla ayşe abla bi bizim yok ablamız anasını satayım yaaa.. üzüldüm şimdi..

benim de ablam yok kiiiiiiiii abim de yokk..kız kardeşim de yok..
en büyük benimm:lepi:

http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...erek-ili351kiye-ba351lamak-hatam305yd305.html konusuna çok üüzüldüm ama en çokta kendi yazdığım yoruma (en son sayfada)

cnm bnm çok şanslısın okurken yazını tüylerim diken diken oldu vallaa...kaç kişi çocugu olmadıgı için boşanıyor ve bu benim mantıgıma ters..insan niye evlenir..sevdigi insanla birlikte olmak için onunla bi ömür paylaşmak için..
benim amcam 32 yaşında bi tanıdık bayan var 40 yaşında ikiside çok iyiler aracı oldukk ve amcam kıza nedemiş biliyormusunuz "bu yaştan sonra senin çocugun olmas evlenmek istemem senle demiş" tabi kıs seviyo amcamı gidip doktordan çocugu oluyor diye rapor almış nekdr grur kırıcı kıslar.tabi biz kızaa sana bunu söyleyen insanla evlenmeyii bırak konuşman bile yalnış diiyip ayrıldılar..insan bi çocuk olsun diyemi evlenir allah aşkına ya...

doğru söylüyorsun canım yaa
evliliğin ilk amacı çocuk yapmak değil ki
tamam ömenli ama
"hadi evlendiğine göre çocuk için ne bekliyorsun" mantığında olanlara sinir oluyorum

ben varım ya balım :umursamaz:

oyyyyyyyy ablamm beeeŞeniz güzel kalpli ablamm yazıyı okudum badem gözlü enişte çok iyi biriii gerçektenn ölüp bittiğine değecek biriymiş kıymetini bil. Allahtan ümit kesilmez her an herşey olabilir hele şu tatile bi gidin deee:kedi: sengözlerimebaksanab

doğru söylüyorsun canım yaa
evliliğin ilk amacı çocuk yapmak değil ki
tamam ömenli ama
"hadi evlendiğine göre çocuk için ne bekliyorsun" mantığında olanlara sinir oluyorum

aynen cnm aynen..bisürü çocugu olupta karı koca ilişkisini sadece cinsellik olarak gören birçok çift var ruhsuzlaşmışlarrr..allah böle evliligi kimseye nasip etmesinn..
mesela kuzenim 3 senelik evli ve iki çocugu var inan kendinden geçmiş kocasıyla ilgilenmio sadece çocuklara bakıyo inanın onlara gittigimde nefesim daralıyor...evlilik sadece çocuk demek deill..ayrıca allah inancı olan insanlar herşeyde bi hayırın oldugunu düşünmeli...

kızlar bebeğimiz oluyor ama tutunamıyor
üç kez oldu düştü mafoldumben
ilk düşükte rahim fazla kazınmış mafoldumben

çok doğru söylüyosun.aşk bitmemeli ya mototon hayat vermesn Allah kimseyeee:teselli:

aşığım la ben manyağımaaaa
:roflol:
nem sen benim ve sarissa nın gelinkli fotolarını gördünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…