abla palas otel ultra herşey dahilzemuszemus delikafadulden
vayyyy vayyy beleşçiler siiiiziiiii
abla rezidans kaydirigubbakcemile3
şu an değişik bi kek deniyorum bacılar eğer güsel olursa buraya ekliycem delikafadulden
eee nabalımm evde habire yiyoruss
valla ayşe abla bi bizim yok ablamız anasını satayım yaaa.. üzüldüm şimdi..
şu an değişik bi kek deniyorum bacılar eğer güsel olursa buraya ekliycem delikafadulden
eee nabalımm evde habire yiyoruss
Ablacım qelinlikler içindee çok qüzelsin =) allah bizede nasip etsin qelinlik giymek=)
bana bak ciciş obez olacan ha kaydirigubbakcemile3
valla ayşe abla bi bizim yok ablamız anasını satayım yaaa.. üzüldüm şimdi..
bakkk sölemedi demeyinben de şimdi çilekli cheesecake tarifi ekledim :lepi:
abla yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...erek-ili351kiye-ba351lamak-hatam305yd305.html konusuna çok üüzüldüm ama en çokta kendi yazdığım yoruma (en son sayfada)
göbek çıkmaya başladı sankim kalça da gidiyo dikkat etmeye başlasam mı diyorum kaydirigubbakcemile3
boğazımı kısamam kii
benim de ablam yok kiiiiiiiii abim de yokk..kız kardeşim de yok..
en büyük benimm:lepi:
cnm bnm çok şanslısın okurken yazını tüylerim diken diken oldu vallaa...kaç kişi çocugu olmadıgı için boşanıyor ve bu benim mantıgıma ters..insan niye evlenir..sevdigi insanla birlikte olmak için onunla bi ömür paylaşmak için..
benim amcam 32 yaşında bi tanıdık bayan var 40 yaşında ikiside çok iyiler aracı oldukk ve amcam kıza nedemiş biliyormusunuz "bu yaştan sonra senin çocugun olmas evlenmek istemem senle demiş" tabi kıs seviyo amcamı gidip doktordan çocugu oluyor diye rapor almış nekdr grur kırıcı kıslar.tabi biz kızaa sana bunu söyleyen insanla evlenmeyii bırak konuşman bile yalnış diiyip ayrıldılar..insan bi çocuk olsun diyemi evlenir allah aşkına ya...
ben varım ya balım :umursamaz:
doğru söylüyorsun canım yaa
evliliğin ilk amacı çocuk yapmak değil ki
tamam ömenli ama
"hadi evlendiğine göre çocuk için ne bekliyorsun" mantığında olanlara sinir oluyorum
oyyyyyyyy ablamm beeeŞeniz güzel kalpli ablamm yazıyı okudum badem gözlü enişte çok iyi biriii gerçektenn ölüp bittiğine değecek biriymiş kıymetini bil. Allahtan ümit kesilmez her an herşey olabilir hele şu tatile bi gidin deee:kedi: sengözlerimebaksanab
aynen cnm aynen..bisürü çocugu olupta karı koca ilişkisini sadece cinsellik olarak gören birçok çift var ruhsuzlaşmışlarrr..allah böle evliligi kimseye nasip etmesinn..
mesela kuzenim 3 senelik evli ve iki çocugu var inan kendinden geçmiş kocasıyla ilgilenmio sadece çocuklara bakıyo inanın onlara gittigimde nefesim daralıyor...evlilik sadece çocuk demek deill..ayrıca allah inancı olan insanlar herşeyde bi hayırın oldugunu düşünmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?