Keşke bakmasaydım keke ..Hemen canım istedii...Kalk yap demeyin bilmiyorumm =):lepi:
sana küsermiyim aşkitomm:1hug:valla dier topiclerdeyim bi yandan bakmadım buraya:kedi:görmedim yani bitanemŞeniznasılsın mervecimAsoooooooooooooooo benı nıe gormuyosun yahuuuuu küstünmü =(
sana küsermiyim aşkitomm:1hug:valla dier topiclerdeyim bi yandan bakmadım buraya:kedi:görmedim yani bitanemŞeniznasılsın mervecim
camiada teksin değişilmessin merve bizim gözbebeğimizsin:lepi:kaydirigubbakcemile3camianı yesinler anam:jeyyar:evet bitanem izne geliyohihoyyytHımm tamam ozmann =)) İyiyim canım ya sağol benımde nette sorun vardı
giremedim 2 gündürr..Camiadan uzak kaldım=) opuyorumnanaktan
Senin asker iznemi qeliyo ?:lepi:
saolasın aprilimŞeniznerde pazar var kadıköydemi?Asoo yavrum gözün aydııı :)) :dance:
Cicim yaa kek süper görüküyor, ben de yapacam ama kendi tarifimi, kolay baya :))
Bugün semt pazarı var işalla İstanbul kalabalığına küfretmeden bayılmadan atlatabilirim bu pazar etabını :roflol:
saolasın aprilimŞeniznerde pazar var kadıköydemi?
camiada teksin değişilmessin merve bizim gözbebeğimizsin:lepi:kaydirigubbakcemile3camianı yesinler anam:jeyyar:evet bitanem izne geliyohihoyyyt
saolasın aprilimŞeniznerde pazar var kadıköydemi?
hihoyyytpazarları çok severimÇapa'da kuzum hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3ben onu editör bi arkadaşa sormuştum kötü rep demişti deli=))bende mesela pembe dolaba bişi koymuşum baktım bana mavi rep geliyo,bende ona eksi veriyodum diyodumki ama neden eksi rep verdinki bana=)hem üzülüyodum hem kötü rep veriyodum ne kadar duyarlıyım:kedi:kaydirigubbakcemile3meğer o puanı az olan kişilerin verdiği repmiş..yani az puanı olunca mavi çıkıyomuş repi:roflol:bu arada saol kuzumŞenizeheheeh aynen karşılıklıı =)opuyorumnanaktan
Hadi allah kavuştursunn=) İyice hasret giderin bakalım =) öpüşün koklaşın :jeyyar:
Bu arada bişi sorucam mavi renk rep ne oluyoo ?
Olumlu yeşil
olumsuz kırmızı
Mavi ne oluyoo ?
nuri alço gibi kötü kötü gülmüş nihahaha:jeyyar:kaydirigubbakcemile3lan deli yarıldımm bide gülmüş diee hem eksi veririm hem gülerim die algıladın olayı ama o kızın puanı az gir bak..senin yoruma gülmüş işteBişey anladıysam arap olayımmm =)
Allahım sen koru yazmışım bi konuda...AKıllının biri mavi rep vermiş.....Acıklamayada (hahahahah )yazmışşş......
Biri bana anlatsın şu işi =) Yoksa havadan eksi vericem kıza gıcık oldum ==)
nuri alço gibi kötü kötü gülmüş nihahaha:jeyyar:kaydirigubbakcemile3lan deli yarıldımm bide gülmüş diee hem eksi veririm hem gülerim die algıladın olayı ama o kızın puanı az gir bak..senin yoruma gülmüş işte
geçelimTamam bidanem o konuyu qeçelim =))
Senin tarifi uyquluyorum + sarımsaklıyı deniyim diyorum hatta bikez uyguladım bi fikrin varmı bu konuda ?:lepi:
geçelimsarımsaklı şampuan alsana bacım onu yapana kadar hem kokusuz onlar..valla ben kırkkilidimden memnunum başka bişile uğraşamam..ayrıca şampuana katılan şeyleri sevmiyorum,git sarımsaklı şampuan al o zamanyerimsenibensarımsağı bol bol yemek mühim bebeğim
mervem dökdütmüşsün yine:)sizin evde kalp kolestreol yansıyon gibi hastalıklar yok heralde:)
kız merve sarımsaklı şampuan gördm kokusu hiç kötü diil korkma :)
mavi rep de kötü niyetle verilmiş bişi diil kızın puanı düşükse öyle oluyo :)
saol cnm yok Allaha şükür :) mahlep bi tür baharat yawrumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?