Sevdiğini özleyenler buyurun

bnm aşkım şuan yatak istirahatinde mafoldumben aradı bacacıkları ağrıyomuş bide mantar olmuş ayacıkları mafoldumben

bu arada kıslar netimde problem var burda kazı çalışmaları var bi yandan elektrikler gidiyo bi telefonlar gidiyo offf yani sinir oluyorummafoldumben

Tekirdağ :gitme:
Memleketim :gitme:
Beni de götür nisooo :gitme:

yavru kuşuuuuuuuummm
biz senle kardeş falan çıkçaz bence
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

acaba sınavı nasıl geçti balımın
bütünlemesi vardı

iyi geçmiştir işalla ablamm

bnm aşkım şuan yatak istirahatinde mafoldumben aradı bacacıkları ağrıyomuş bide mantar olmuş ayacıkları mafoldumben

offf zaten dertli bacakcıklarından ya menisküsü var ya mafoldumben bide yanıyo burası çok sıcak diyo mantarda olmuş off geçer dimi her asker olur diyolar mafoldumben

canım benim üzülme geçiyor...:gitme: benim de sevdalımın dizinde menisküs vardı...GNC Triflex vitamin desteğini öneririm cancu. süper bişey bu. eklem sıvısı oluşturuyor, ağrısı olmuyor. uzun zamandır kullanıyor benim sevdalım çok ama çok faydasını gördü. yerimseniben

Askere gidip de mantar olmayan yoktur cancum.. Üzülme sen geçer bitanem..

anammm işallah geçer kaşınıyomuş deliler gibi bnm yavrukuşum kaydirigubbakcemile3

anamm söliyim hemen bakim alalım gerçi doktor atroskopi yapmamız gerek dedi ama dinlemeden gitti askere ağrıyomuş şimdi bide zorlandığı halde tören yürüyüşüne de almışlar zorluyo beni diyo :çok üzgünüm:

Ben de yavaştan hazırlanmaya başliim mademse.. Akşama kızlarla bara gidip kurtlarımızı dökücez zemuszemus

ay yavrum kıyamam ya...menisküs ameliyatları tutmuyor hayatım boşuna olmasın.
Bu vitamin harika bişi. 2 senedir kullanıyor hemen hemen, ciddi yırtık vardı çok ağrı yapıyordu. Ama bunu içtiğinden beri şikayetleri baya azaldı yavrum.
Artık hiç ağrımıyor diyor ama tabii şimdi askerde eğitim falan azıcık sızlama yapıyormuş.
Mutlaka denesin kuzum, öneririm.vereliniortak

Bir de benm sevdalım bel fıtığı ameliyatı geçirdi 2 kez geçtiğimiz yaz.
O yüzden çok zorlu eğitim yapmıyor çok şükür :Saruboceq:

Ama senin sevdalın mutlaka çok çekiyordur diz ağrısından, denesin bunu derim ben cancum. kaydirigubbakcemile5

Aprilim he valla akraba neyin olmayalım -tatlicadiarzu-
Sen liseyi nerde okudun bakem?

hehe kaydirigubbakcemile3

Ben İstanbulda doğup büyüdüm kuşum ama annem de bubamda Çorlulu.
Çorlunun Sarılar köyünden. bilir misin ? :)) :CüvCüv: :içelim:

Çorlunun köylerini çok bilmem balım ama hemşeri sayılırız opuyorumnanaktan
Gel nisom gel hep beraber dökelim kurtlarımızı zemuszemus

Çorlunun köylerini çok bilmem balım ama hemşeri sayılırız opuyorumnanaktan
Gel nisom gel hep beraber dökelim kurtlarımızı zemuszemus

sen git yavrım bana sevgilim gece hayatını ve bir kuble de gündüz hayatını yasak etti...
mafoldumben
:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…