ben konuştum :))))))
Yarın Tekirdağa gidiyorum, köyde internet yok malesef(
Pazar günü oradan gidicem Edirneye :lepi:
Benimki de uyuyo hala mafoldumben
bu saatte neden uyuyor yavrum
yavrum ne çabuk hastalanmış ayakları
geçmiş olsunn
Tekirdağ :gitme:
Memleketim :gitme:
Beni de götür nisooo :gitme:
acaba sınavı nasıl geçti balımın
bütünlemesi vardı
bnm aşkım şuan yatak istirahatinde mafoldumben aradı bacacıkları ağrıyomuş bide mantar olmuş ayacıkları mafoldumben
offf zaten dertli bacakcıklarından ya menisküsü var ya mafoldumben bide yanıyo burası çok sıcak diyo mantarda olmuş off geçer dimi her asker olur diyolar mafoldumben
Askere gidip de mantar olmayan yoktur cancum.. Üzülme sen geçer bitanem..
canım benim üzülme geçiyor...:gitme: benim de sevdalımın dizinde menisküs vardı...GNC Triflex vitamin desteğini öneririm cancu. süper bişey bu. eklem sıvısı oluşturuyor, ağrısı olmuyor. uzun zamandır kullanıyor benim sevdalım çok ama çok faydasını gördü. yerimseniben
anammm işallah geçer kaşınıyomuş deliler gibi bnm yavrukuşum kaydirigubbakcemile3
anammm işallah geçer kaşınıyomuş deliler gibi bnm yavrukuşum kaydirigubbakcemile3
anamm söliyim hemen bakim alalım gerçi doktor atroskopi yapmamız gerek dedi ama dinlemeden gitti askere ağrıyomuş şimdi bide zorlandığı halde tören yürüyüşüne de almışlar zorluyo beni diyo :çok üzgünüm:
Aprilim he valla akraba neyin olmayalım -tatlicadiarzu-
Sen liseyi nerde okudun bakem?
Ben de yavaştan hazırlanmaya başliim mademse.. Akşama kızlarla bara gidip kurtlarımızı dökücez zemuszemus
Çorlunun köylerini çok bilmem balım ama hemşeri sayılırız opuyorumnanaktan
Gel nisom gel hep beraber dökelim kurtlarımızı zemuszemus
sen git yavrım bana sevgilim gece hayatını ve bir kuble de gündüz hayatını yasak etti...
mafoldumben :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?