Sevdiğini özleyenler buyurun

Aradıı uzun konusdukk sacma sapan seyler :S:S:S:S:S
Bu arada çarşı ızınlerınde sabahları nete gırıyomusss...Bunu şimdi ogrendım....
Konser varmıs hayatım orda dedı agzından kacırdı...Sonra toplamaya calısdı =) Annem ablam abım felan bısıler karıstırdı.....

Joeycım allah bırbırınıze bagıslasın.Çok sempatık cok tatlısın bu arada sölemeden gecemıycem=)))
Eklediğin ıcınde tesekkur ederım kırmadın =))

Kızlar ya keyfım kactı...Sacma sapan bısıler söledi........

joeyfun allah ayırmasın bacımmopuyorumnanaktan

sağolun kızlarr a.s.
mervecim hemen bozma cnm moralini :teselli:

merve nie sıkıldın bakim anlat

Ya patron dinlee şimdii..
Bu arada actım telı mutlu oldumm =) aa hayatımm özlemısdım ıykı aradın felann aynen bende dedı =))
Ya orda konser varmıss.. Genc cocuklar sölemıs felan dedı....
Haberım yok sen nerden bılıyosun dedım...Internetten dedi........ Sen nerde ınternete gırıosunkı dedım......duraksadıı sabahları gırıyorumyaa askım dedı.........

Şokk oldummm 8 ay olduu bana hıc sabahlarıeve gelmeden nete ugruyorum dememısdı..
Aaa sen sabahları netemı ugruyosun dedım...Ya yokk kemm kumm..Gecenlerde annem söledı burda konser var dıyedeee dedı..Hee tmm ozman dedım bozuntuya vermıyorum..
Sen gıttınmı dedı ...Yoooo dedım......
Bi ton sacmalıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk......

Hayır nete gıtsındee bu gızlılık neden anlıyamadım ben sımdı ????
Bıde kem kummmm resmen yalan söledi.........

Kızlar benımkı askerıyeede yazıcı + cavusss acaba orda nete gırme ımkanı oluyoda banamı söylemıyoo ???????????????????

valla mervecim ben anlamam yazıcı falan napar ne eder.ama gizli bişi yapmıyodur cnm yaa

valla mervecim ben anlamam yazıcı falan napar ne eder.ama gizli bişi yapmıyodur cnm yaa

Allaa alla şaşırdım açıkcası.....Bide kem kümledii resmen ya bılmemmı malımı..
Şaşırdımmm hayla telin şokundayım......

Nette haberlerı okumayı sevıyoo..Gundemı takıp eder.. Istersede gıtsınnn ama neden bu tarz konusdu anlıyamadım valla..... Bız qenelde msnde konusmaız nednse kavqa ederız..
Bısı söler anlamam tekrarlatırım kızar.....

Acaba nete geldıgını söyleyınce msne gır derım dıyemı söylemıyoo..Anlıyamadımkı beynım durdu ????????

nete girdiğini bilmediğin için kemküm yapmıştır belki kızarsın die,dediğin gibi msnde de görüşmüyomuşsunuz zaten

nete girdiğini bilmediğin için kemküm yapmıştır belki kızarsın die,dediğin gibi msnde de görüşmüyomuşsunuz zaten

Bılmıyorumkı canım ılk fırsatta alıcam hesabınıı ...Nete gırmesının degıldee gızlı saklı kem kumlemesınn....

Msnde cok kvqa edıyoruz bız..ıletısım kuramıyoruz.... Mp3 işleri oldkca qidiyodu ınt cafeye
haberlerı okuyodu son albmlerı ıncelıyodu cıkıyodu....

Ama ne olursa olsun sonucta yalana gırıyo..Cunku carsı ızınlerınde saat 11 gıbı eve gelıyo telını acıyo arıyo benı...Neden bu kadar gec kaldın dıyorum gec bırakıyolar dıyoo..

Sızınkıler nasıl ckıyoo...Carsı ızınlerıne kacda cıkıyo yanı ??

9 da çıkıyolar cnm.çıkarçıkmaz aramaz benimkide.biz her hafta msn de görüşürüz.girceği zaman arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…